Drama ve StarDance graduje: Háma opět v pohotovosti?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Drama ve StarDance graduje: Háma opět v pohotovosti?!

Záskokář Háma za Kostkovou opět v pohotovosti! Bude ale stíhat Atleta roku?
Záskokář Háma za Kostkovou opět v pohotovosti! Bude ale stíhat Atleta roku? (ČT)

Dovolí Tereze Kostkové (45) zítra večer moderovat s Markem Ebenem (63) StarDance, nebo ne? To nebylo jasné ani do uzávěrky tohoto vydání Aha!. Moderátorka stále nemá povolení odejít v sobotu o den dříve z hygienou nařízené izolace, a proto ČT podle informací Aha! znovu zmobilizovala Aleše Hámu (48).

Ten má přitom hned zítra po StarDance moderovat na ČT1 galavečer Atlet roku. „Aleš už si počítal, jak dlouho by mu trval přejezd po skončení StarDance do hotelu Ambassador, odkud druhý přímý přenos probíhá,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí StarDance. „Pokud Tereza nenastoupí, Aleš to vezme, ale bude muset odjet před závěrečnými titulky, aby vše stihl. Ten přejezd z Výstaviště na Václavské náměstí mu při dobrém provozu potrvá maximálně třináct minut,“ dodal zdroj.

ČT: Stále to řešíme

Zatímco minulý týden všichni aktéři StarDance i Česká televize situaci okolo covidem-19 nakažené Kostkové čile komunikovali, tento týden všichni podivně mlčí. „Stále to řešíme,“ je jediná reakce mluvčí ČT Karolíny Blinkové. Sama Kostková nemluví vůbec. Na dotazy nereaguje, telefony nezvedá.

Přejížděla i Absolonová

Aleš Háma nebude zítra případně první hvězdou StarDance, která musí přejíždět mezi přímými přenosy. V roce 2010 rychle přejížděla moderovat Atleta roku v hotelu Ambassador zpěvačka Monika Absolonová (45), která tehdy v taneční show soutěžila. A také to zvládla!

StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

Video se připravuje ...

Ukázala jen siluetu

Na sociálních sítích se naposledy objevila tento týden v pondělí. „Jen tak... Jako pozdravení všem s přáním týdne, který pro každého z vás bude právě takový, jaký si přejete. Právě takový, že budete moci říci – to byly ale krásné dny! Díky, Tereza,“ napsala Kostková ke snímku své siluety. Od té doby nenapsala na Facebook či Instagram ani písmenko. A to během plného boje s covidem komunikovala s fanoušky skoro každý den. Už v úterý měla přitom negativní PCR test a je teď tedy plně na ČT, zda pro ni výjimku od hygieny získá a Tereza bude moci zítra moderovat.

Konec karantény: Až 14. den!

Pražská hygiena na dotazy Aha!, jestli může člověk na žádost svého zaměstnavatele izolaci opustit předčasně (pokud tedy už nemá žádné příznaky a má negativní PCR test), nereagovala. Nařízení platné ještě z neděle 24. října nicméně říká, že pokud měla Tereza pozitivní test na covid, může izolaci ukončit nejdříve 14. den od prvního pozitivního testu, z toho minimálně 4 dny nesmí mít klinické příznaky. PCR test v závěru izolace nepotřebuje.

Blesk Podcast: Jan Tománek promluvil o koronaviru ve StarDance

Video se připravuje ...

Kurzy na tanec hvězd: Černochová boduje! Předběhla Šoposkou

Na StarDance si letos můžou fanoušci opět vsadit. A jak se za tři týdny od začátku soutěže změnily kurzy na to, která celebrita ovládne jedenáctou řadu? Šance zatím nejvíce ztrácí Zdeněk Godla (46), u kterého počáteční kurz u sázkové kanceláře Chance 18:1 vzrostl před startem prvního kola na 25:1, dnes atakuje hranici 60:1. O dost poskočil také kurz na herečku Mariku Šoposkou (31), a to ze 7 na aktuálních 20:1. Překonal tak dokonce i Terezu Černochovou (38), která od začátku nepatřila mezi favoritky, ba naopak. Byla spíše řazena mezi ty, kteří vypadnou v prvních soutěžních večerech. Její kurz se ale stále drží na hodnotě 18:1. Mezi největší adepty na vítězství v StarDance naopak stále patří Jan Cina (kurz 2,10:1) a Tomáš Verner 3:1).



Přečtěte si
AliAlice
5. 11. 2021 • 12:51

Terezka by přišla o tučný honorář.....tak .corona je čára přes rozpočet.. .

aveneta
5. 11. 2021 • 10:03

Trochu mi to připomíná vyvolání dramatu ve Star Dance.....není podstatné zda-li to moderuje s Erbenem Kostková či Háma jde přeci o tanec a to posuzuje porota a diváci! Je fakt, že jsou ke Godlovi hoooooooooooodně tolerantní aby to nebyla náhodou diskriminace, ale tanečně je bez pardonu nejhorší

defakto
5. 11. 2021 • 10:01

... proč toho cypa Hámu vúbec angažovali , když "musí" moderovat každou akci ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.