Poslední klapka Policie Modrava: Premiéra už lednu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poslední klapka Policie Modrava: Premiéra už lednu?

Dotočnou oslavili herci se členy štábu ve vinárně v pražském Podolí.
Dotočnou oslavili herci se členy štábu ve vinárně v pražském Podolí. (Foto TV Nova, FTV Prima, Facebook.com)

Dotočeno! Padla poslední klapka čtvrté a prý už definitivně poslední řady divácky veleúspěšného seriálu Policie Modrava. A na tzv. dotočné nechyběl ani Jaroslav Satoranský (81), přestože jeho major Koutný je už v téhle sérii na penzi.

Ještě před dvěma roky herec prohlašoval: „Další řada už tedy beze mne!“ Sám tomu ale příliš nevěřil... „Možná, že by si za mnou kapitánka Jana Vinická mohla třeba občas přijít pro radu, tomu se asi neubráním,“ nechával si Satoranský pootevřená zadní vrátka.

Nakonec to nebyla jeho parťačka Soňa Norisová (48), ale režisér Jaroslav Soukup (74), kdo ho dokázal přesvědčit, že se bez něho na Modravě neobejdou. A že by jim diváci neodpustili, kdyby se neobjevil alespoň v několika dílech.

První klapka čtvrté řady padla letos počátkem června a poslední koncem října. „Dotočná s naší seriálovou rodinou,“ pochlubila se Jaroslava Stránská (52) alias policistka Lucie Krásenská na sociálních sítích fotkou, kde byl nejen Satoranský, ale i rozjetá Norisová. Kdy se nová Modrava objeví na obrazovkách, zatím televize Nova neprozradila. Ale vzhledem k tomu, že se teď každý pátek reprízují starší díly, dá se předpokládat, že to bude buď koncem letošního roku, anebo spíše začátkem příštího.

Mše za Hanu Maciuchovou (†75): Jak vzpomínal Jaroslav Satoranský?

Video se připravuje ...

Tomsa dal sbohem Slunečné!

Na dvou židlích se sedět nedá! Filip Tomsa (37) se musel ještě v létě rozloučit se Slunečnou. Scenáristé proto jeho Pupíkovi předepsali schizofrenii. „Hrál jsem tam pěknou svini, ale lidé mi říkali, že to dělám krásně,“ pochlubil se herec. V Policii Modrava naopak představuje klaďase – poručíka Kamila Sedláčka, který je pravou rukou kapitánky Vinické v podání Soni Norisové.

Slunečná: Tomsa a Jánová se chytili pod krkem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Josef Rysavy
29. 11. 2021 • 05:24

pro "Defakto" : Samozrejme VY byste to napsal daleko lepe.
Jenom se sam divim, ze to neucinite.Skoda vaseho talentu. Asi proto pisete zde.
Sorry jako
JRR

tenerife
29. 10. 2021 • 19:44

Na novou řadu Modravy se moc těším, když si vzpomenu na seriál Hlava meduzy, kde paní Čvančarová nosila příšernou čepici..tak to bylo ubohé....

aveneta
29. 10. 2021 • 18:41

defakto - no jsou mnohem větší hovadiny než seriál Modrava

Zasepsal
29. 10. 2021 • 18:15

Sice z Modravy až jímá hrůza, jak se tam furt vraždí, ale na další řadu, jinak velice příjemného seriálu, se už těším ...

defakto
29. 10. 2021 • 17:04

... proboha, at už táto hovadina doopravdy končí !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.