Hvězda Modravy Jaroslav Satoranský: PONIŽUJÍCÍ NABÍDKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězda Modravy Jaroslav Satoranský: PONIŽUJÍCÍ NABÍDKA!

Jaroslav Satoranský po boku Norisové v seriálu Policie Modrava.
Jaroslav Satoranský po boku Norisové v seriálu Policie Modrava. (Foto Aha! – David Kundrát, TV Nova)

Metropoli okupují v těchto dnech filmaři. Zatímco Palachovo náměstí i další exponovaná místa Prahy obsadil The Gray Man neboli Šedý muž v čele s Ryanem Goslingem (40), horní část Václavského náměstí si zabrali Eva Holubová (62) s Jaroslavem Duškem (60) a další herci z filmu Přání k narozeninám. K natáčení se dokonce nachomýtl i Jaroslav Satoranský (81)!

Major Koutný ze seriálu Policie Modrava si vesele vykračoval po náměstí, když zmerčil natáčecí štáb. Sledoval probíhající scénu a v tu chvíli ho všichni kolegové spatřili. Jakmile se zastavil záběr, seběhli se kolem něho, aby ho pozdravili a prohodili s ním pár slov. „Jdu jen tak kolem, jsem na procházce,“ odpověděl Satoranský na dotaz, kde se tam bere. „Najdeme vám hned roli! Co takhle ve smyslu – jdu právě jen tak okolo...?“ vtipkoval Dušek.

Jenže zjevně přestřelil, protože Satoranský sice s úsměvem, avšak důrazně odmítl! „Ani se mu nedivím,“ špitaly si mezi sebou dvě příhlížející dámy přibližně jeho věku: „Taková role je pro herce jeho velikosti přece nedůstojná...“ Trapnou situaci naštěstí zachránil Matěj Hádek (45), který se k němu hlásil jako k panu profesorovi. „Učil nás na konzervatoři, my ho milovali a on miloval nás! Dokonce nám nosil i banány nebo pomeranče,“ prozradil Aha! Hádek.

Mše za Hanu Maciuchovou (†75): Jak vzpomínal Jaroslav Satoranský?

Video se připravuje ...

Předal žezlo, ale...

Na dlouhé procházky má teď Satoranský více času, protože coby major Koutný předal pomyslné žezlo Soně Norisové (47) alias kapitánce Janě Vinické. V právě natáčené nové řadě seriálu Policie Modrava má tedy minimum obrazů. „I když v téhle sérii odchází z klatovské kriminálky do důchodu, stejně dál zasahuje do děje,“ prozradil režisér Jaroslav Soukup (74).

Eva Holubová: Dcera mě nejvíc ovlivnila tím, že mi dodala sebedůvěru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.