Premiéra filmu Gump: Přehlídka pejsků a dětí slavných | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Premiéra filmu Gump: Přehlídka pejsků a dětí slavných

Premiéra filmu Gump - F.A. Brabec
Premiéra filmu Gump - F.A. Brabec (Martin Hykl )

Mazlíčci, kam se podíváš! Na slavnostní premiéru rodinného filmu Gump – pes, který naučil lidi žít vzali slavní nejen své děti, ale i filmové psy. Na červeném koberci všechny zpovídal moderátor Karel Voříšek (57), který se i sám smál vtipné spojitosti svého příjmení se čtyřnohými krasavci.

Autorem ústředního songu filmu je Marek Ztracený (36). Na premiéru přišel se svou krásnou partnerkou Marcelou (35) a synem Markem (10). „Já jsem se v tom příběhu jednoznačně našel. Je mi šestatřicet a bavilo mě to moc. Není to dětský příběh, je to skvěle popsaný život a životní situace,“ prozradil zpěvák.

„Diváci se mohou těšit na pravdivý film. Film spontánně a pravdivě zahraný pejsky z útulků nebo množíren, z nichž většina má za sebou velmi pohnutý příběh, a herci hrají spíš druhotnou roli,“ popsal Filip Rožek (45), autor knižní předlohy filmu. „Hlavní role hrají pejsci a my jsme jenom takové vedlejší osůbky, které procházejí jejich životem,“ potvrdil jeho slova Richard Krajčo (44). Ten si ve filmu zahrál i s manželkou, režisérkou Karin Babickou (47). Na premiéře tvořili nejpočetnější smečku. Zpěváka doprovázeli syn Richard (12) a dcera Berenika (10) z předchozího manželství, režisérku zase její dcera Jasmína (13).

Hvězda "psího" filmu Gump Bolek Polívka: Táhne mi na pátýho boxera...

Video se připravuje ...

Brabec a pes herec

Režie netradičního snímku, který je od včerejška v kinech, se zhostil F. A. Brabec (66). „Chtěl jsem zase jednou natočit něco krásného. Náš pejsek Gump to má občas těžké a není to jen pozitivní film, ale forma by měla lidi nějak esteticky zaujmout, i když je obsah někdy smutnější,“ popsal držitel tří Českých lvů za kameru.

Trojan štěká

Celým filmem provází Ivan Trojan (57), jehož hlas k divákům promlouvá prostřednictvím Gumpa, a vypráví tak jeho životní příběh. Herec je také samozřejmě milovníkem čtyřnohých kamarádů. „Doma máme už druhého pejska, drsnosrstého jezevčíka. V den, kdy odešel náš první jezevčík Čenda, se narodil jezevčík Kuba. Řekli jsme si, že je to asi znamení, a pejskové si tak u nás tu štafetu hezky předali,“ svěřil se herec.

Tvůrce psího hrdiny Gumpa bojuje proti množírnám: Psí byznys v covidové době děsivě narostl

Video se připravuje ...

Pagáčová miluje zvířata

Roli ošetřovatelky Káti si zahrála Patricie Pagáčová (32). „Zvířata miluju, máme dva psy. Když mi František nabídl roli Káti, byla jsem nadšená,“ řekla herečka a porotkyně SuperStar. „Líbí se mi, že pejsky, kteří hrají ve filmu, si z velké části rozebrali lidi ze štábu,“ dodala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.