Legendární Catherine Deneuveová (77) v Cannes: VELKOLEPÝ NÁVRAT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Legendární Catherine Deneuveová (77) v Cannes: VELKOLEPÝ NÁVRAT

Catherine Deneuveová
Catherine Deneuveová (Foto Reuters, Getty Images, Profimedia.cz)

Ani pandemie koronaviru nezabránila jedné z největších hvězd kinematografie v tom, aby se zúčastnila filmového festivalu ve francouzském Cannes. Nečekaný comeback si tam odbyla legendární herečka Catherine Deneuveová (77), která před dvěma lety prodělala mrtvici!

Po červeném koberci se sice prošla už nespočetněkrát, i pro ni to ale byl výjimečný okamžik. „Snad nikdy jsem z toho nebyla tak dojatá,“ přiznala ikona, která je pilířem francouzské kinematografie. Do Cannes dorazila na premiéru filmu Peaceful (Mírumilovný), na němž spolupracovala s francouzskou režisérkou Emmanuelle Bercotovou (53).

Hvězda zakončení Febiofestu Catherine Deneuve: Mamince je 106 let, já tak dlouho žít nechci!

Video se připravuje ...

Právě při jeho natáčení utrpěla mrtvici a práce na filmu musely být nějakou dobu přerušeny. Další komplikace zase zasadil filmařům covid, kvůli němuž nemohli na snímku dlouhých osm měsíců pracovat. A nakonec byl kvůli pandemii zrušen i loňský festival v Cannes... O to bouřlivějších ovací se proto Deneuevová, která se v poslední době objevuje na veřejnosti jen velmi zřídka, dočkala teď. „V Cannes jsem byla už mnohokrát, ale když jsem viděla, jak veřejnost uvítala film i mě, velice mě to zasáhlo,“ uvedla po velkolepém návratu dojatá diva.

Catherine Deneuve zakončila Febiofest: Cenu věnovala synovi!

Video se připravuje ...

Odhalila tetování

Deneuveová má dvě tetování – jedno na šíji a druhé na nártu. „Je to něco výjimečného a poměrně erotického,“ poznamela tajemně ke svým kérkám.

Syn bojuje s rakovinou

Deneuveová utrpěla mrtvici v listopadu 2019 ve špitále, kde zrovna natáčela jednu ze scén snímku Peaceful. Film vypráví o muži (hraje ho Benoît Magimel, 47), který bojuje s rakovinou a vidinou blízké smrti. Deneuveová ztvárnila jeho matku Crystal.



Přečtěte si
zuzakirsch
13. 7. 2021 • 18:33

Takhle by v osmdesáti vypadal Michael Jackson, kdyby si nasadil blond paruku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.