Bondgirl Jane Seymourová (69) si věří: Klidně můžu hrát 25letou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bondgirl Jane Seymourová (69) si věří: Klidně můžu hrát 25letou!

Jane Seymour - Solitaire – Žít a nechat zemřít (1973)
Jane Seymour - Solitaire – Žít a nechat zemřít (1973) (Profimedia.cz, ara)

Své tvrzení hodně přehnala, ale trochu pravdy na něm je! Herecká veteránka Jane Seymourová (69) alias u nás stále populární televizní doktorka Quinnová, se v rozhovoru pro deník The Times rozohnila, že ji producenti nenechávají hrát role mladších žen. 

„Klidně můžu hrát třeba 25letou ženu! A to nemám narozdíl od svých hereckých kolegyň jedinou plastiku! Díky opravdu drsné životosprávě a jednomu jídlu denně vážím stejně, jako když mi bylo sedmnáct,“ uvedla kráska, Bondgirl z filmu Žít a nechat zemřít (1973).

Zesnulý "Bond" Sean Connery (†90): Odmítl půl miliardy za nový film!

Video se připravuje ...

Reagovala tak na situaci, kdy jí v novém historickém seriálu Glow and Darkness bylo nejprve přislíbeno, že bude hrát svou roli Leanor i ve vzpomínkových scénách z jejího mládí, ale pak jí produkce nahradila jinou, zatím neznámou herečkou. Dá se očekávat, že bude o mnoho let mladší...

Trailer k novému filmu James Bond: No Time to Die

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
20. 11. 2020 • 21:05

Tyhle západní majetné ženy mívají často sebavědomí jako Mrakomor.. Taky neakceptoval, že ho Věčernice nechce. Možná nevhodné přirovnání.. Ale herečka, zdá se mi - jaksi také nechápe, proč ji do role mladice již nechtějí. A kde pak budou hrát skutečné 25-ky, když role mladých žen obsadí 70-tnice ? Vždyť Jane S. má za sebou dlouhou filmovou historii a množství hereckých postav, kde měla příležitost zazářit - nestačí ? Docházejí peníze, nebo co ? Přijde mi to vždycky trapný, když vidím někoho, kdo nezvláda smířit se s faktem, že čas jede a nic s tým nenadělá. Je hezké, že se o sebe ona stará a udržuje se, jak nejlépe umí. Ale snad by se hodilo vnímat v zrcadle reálně. Dle mě - je pěkná a vypadá mladší než má věk. Ale ne na 25 let.. Když chce ještě hrát, měla by si vybírat pečlivě postavu, v které se pozitivně předvede. Ne teď toužit jako děvče s nenaplněným snem po něčem, na co nemá. Lidé by její snahu zahrát postavu dívky nejspíš brali jako tragikomickou humoresku..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.