Kolegové o Connerym: Vtipný, šaramantní, velkorysý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kolegové o Connerym: Vtipný, šaramantní, velkorysý

Sean Connery
Sean Connery (AFP)

Po Connerym truchlí nejen rodina a filmoví fanoušci, ale i jeho kolegové. Slavnému Bondovi vzdal hold jeho nástupce i první Bondgirl. David Craig (52), zatím poslední představitel agenta 007, Conneryho popsal jako muže, který definoval dobu a styl.

„Vtip a šarm, který z něj vyzařoval, jde měřit v megawattech. Pomohl vytvořit moderní trhák. Všichni si budou sira Seana Connoryho pamatovat jako Bonda. Ať už je kdekoli, přeji mu, aby tam měl golfové hřiště,“ řekl Craig o kolegovi, který byl znám pro svou vášeň pro golf.

Zesnulý "Bond" Sean Connery (†90): Odmítl půl miliardy za nový film!

Video se připravuje ...

„Sean byl úžasný člověk. Byl velkorysý, srdečný a vtipný,“ prohlásila o herci jeho ikonická kolegyně Ursula Andressová (84), která se stala historicky první Bondgirl. Na Conneryho vzpomíná jako na muže, jenž miloval ženy a byl ztělesněním mužnosti.

Rodina sira Rogera Moora, dalšího agenta 007, který zemřel v roce 2017 ve věku 89 let, pak uvedla: „Jak nekonečně smutné je, když slyšíme zprávy, že sir Sean Connery zemřel. S Rogerem byli po mnoho desetiletí přátelé a Roger vždy tvrdil, že Sean byl nejlepší James Bond.“

Jak se dělily Gottovy peníze? Partyšová o rozchodu s dalším milencem. A Conneryho česká stopa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.