Jaroslav Satoranský (81) alias major Koutný: NÁVRAT DO MODRAVY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jaroslav Satoranský (81) alias major Koutný: VELKÝ NÁVRAT DO MODRAVY!

Policie Modrava
Policie Modrava (Foto Aha! – Karel Kopáč)

V posledním dílu třetí série předal pomyslné žezlo Soně Norisové (47) alias kapitánce Janě Vinické. Jaroslav Satoranský (81) tvrdil, že další řady Policie Modrava už budou bez něj! Podle zjištění Aha! ale natáčet bude, byť ne ve výslechových místnostech.

V roce 2008 proběhl casting na postavu majora Koutného a podle svých slov vůbec nepočítal, že bude vybrán. A jelikož se po natočení pilotního dílu dlouho nic nedělo, nečekal, že ho nakonec režisér Jaroslav Soukup (74) bude potřebovat do čtyř sérií. „Další řada už tedy beze mne,“ tvrdil ještě před dvěma roky herec. „Možná že by si za mnou kapitánka Jana Vinická mohla třeba občas přijít pro radu, tomu se asi neubráním,“ přesto si nechával Satoranský lehounce pootevřená zadní vrátka.

Policajt na penzí

Podle zjištění Aha! se s ním nejen počítá, ale v nejbližších dnech by měl v šumavském národním parku začít natáčet. „Bez něho bych si ten seriál nedovedl představit. Jsem moc rád, že s Jardou mohu pracovat. Je to vynikající herec a člověk,” řekl Aha! režisér Soukup, který od začátku června opět obsadil se svým štábem obec Srní a její okolí. „I když v téhle sérii odchází z klatovské kriminálky do důchodu, stejně dál zasahuje do děje,“ naznačil režisér.

Srdeční záležitost

Satoranský je za nabídku objevit se i v nových dílech seriálu Policie Modrava vděčný. „Je to pro mě srdeční záležitost, na natáčení se moc těším. Také mám velkou radost z pozitivních reakcí a ohlasů na seriál ze svého okolí,“ řekl sám herec.

Policie Modrava: Při natáčení autonehody šlo o život!

Video se připravuje ...

Mrkvičku (†81) nechali zemřít

Měsíc před smrtí si Ladislav Mrkvička (†81) deníku Aha! posteskl, že na něj režisér při obsazování další série Policie Modrava zapomněl. „Už mě neoslovili. No, možná toho dědka, kterého jsem tam hrál, nechali umřít,“ konstatoval představitel šumavského učitele Emila Kintzla. „V době zrodu téhle poslední série byl už Láďa hodně nemocný a nebylo možné, aby se zúčastnil natáčení,“ řekl režisér Soukup. Herce trápila Parkinsonova choroba a bolelo ho celé tělo. Začátku natáčení se už bohužel ani nedožil, zemřel 20. prosince 2020.

Obsadil manželku alias Boženku z Poldy

Ke starým známým tvářím přibydou i dvě nové postavy, jež se nevztahují k jednotlivým kriminálním příběhům, ale projdou více díly. Role bývalého fotbalového trenéra z Budějovic, který pracuje v Srní jako masér, se zhostí Peter Čižmár (47) z Košického divadla. A do role zdravotní sestřičky Zdeničky u doktora Beneše (Martina Davídka) obsadil režisér Soukup svou ženu, herečku Petru Martincovou (52). Diváci si ji pamatují jako Boženku z filmů Byl jednou jeden polda.

Hvězda Policie Modrava Paluzga: Vypadá to, že další řada bude!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tenerife
14. 6. 2021 • 13:51

Moc se těším na novou řadu, nádherná příroda, hezká hudba, skvělí herci.

travina
14. 6. 2021 • 10:23

Naprosto souhlasím a taky se těším na další řadu

honzina
14. 6. 2021 • 07:48

Hurá!!!!! Podle mě je to nejlepší seriál všech dob, i když máme hezké seriály na Modravu nemají!!!!!! Jsem moc ráda, že ji opět dávají v telce a moc se těším na pokračování i na pana Satoranského, škoda, že odešel pan Mrkvička, ale takový je život!!!!! Držím vám palce ať to všechno dobře dopadne a další série se objeví v telce, těším se na ni!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.