MasterChef má novou Pavlínu! Koho nemůžou diváci vystát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

MasterChef má novou Pavlínu! Koho nemůžou diváci vystát?

Jitka výzvu tak tak zvládla!
Jitka výzvu tak tak zvládla! (TV Nova)

Každá soutěž má svou černou ovci. Vypadá to, že ani tentokrát to nebude nikdo z řad pánů. Po Pavlíně Lubojatzky (27), která minulou řadu MasterChefa nedala spát divákům i některým soutěžícím, schytává kritiku bývalá tenistka Jitka Veselá.

Tento týden na okamžik opustil soutěž charismatický Paolo poté, co nezvládl dostatečně zaimprovizovat po výměně kuchyňských linek mezi třemi dalšími soutěžícími. Každý měl za úkol připravit předkrm a hlavní chod, první háček byl již v tom, že směli použít jen pětadvacet surovin na přípravu obou pokrmů. Šlo tedy především o jejich vynalézavost a schopnost pracovat s danými surovinami tak, aby na sebe chody logicky navazovaly.

Jenomže pak přišel další háček. Uprostřed vaření totiž porota ztížila průběh výzvy a přiměla čtyři soutěžící, aby si vyměnili svá kuchyňská místa. Přestože Besky získala poměrně chudý stůl po Paolovi, dokázala s menším počtem potravin vykouzlit předkrm, který ji rovnou vyslal na balkón. Paolo bohužel s jejími surovinami tolik štěstí neměl. Jeho výkonu nepomohl ani fakt, že byl během vaření vystavován mnoha otázkám ze strany poroty, která ho spíše znervózňovala, než aby ho porotci povzbudili. „Snažili se ze mě dělat blbce," cituje amatérského kuchaře web eXtra.cz.

MasterChef Česko: Paolo – Ital, co neumí italsky!

Video se připravuje ...

Ačkoli Jitka, která stála vedle Paola během vyřazování, připravila z celé kachny pouze prso, z něhož se najedli jen dva porotci, a v průběhu vaření nejvíce panikařila, nakonec si místo na balkónu vybojovala. To se však nelíbilo mnoha fanouškům soutěže. „Jitku nemůžu ani cítit, je to hrozně falešná osoba," napsala divačka Lenka na sociálních sítích, jak informoval výše zmíněný web. „Mám to stejně," přidala se divačka Tereza. Společně se tak v diskusi dámy shodovaly, že by bylo načase, aby Jitka kuchyni MasterChef opustila.

Přestože se Paolovi podařilo ve středeční výzvě vypadnutých do soutěže navrátit, na nevraživosti diváků vůči Jitce to zřejmě nic nezmění...

Pavel Berky a jeho přítel si řekli ,ano’ před porotou MasterChef Česko

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.