Tajemství záhadné blondýny u Zemana odhaleno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemství záhadné blondýny u Zemana odhaleno!

Prezident Miloš Zeman a blondýna z Lán, která je mu nablízku (14. říjen 2021)
Prezident Miloš Zeman a blondýna z Lán, která je mu nablízku (14. říjen 2021) (Blesk - Tonda Tran a Martin Přibyl)

Kdo se stará o nemocného prezidenta Miloše Zemana (77) jak doma v Lánech, tak i ve špitále? Podle fotografií a informací Aha! je to blondýnka Kateřina. Stála mu po boku i v nejnovějším videu, které zveřejnil Hrad.

Záznam pustil ve čtvrtek kancléř Vratislav Mynář (54) novinářům. Má dokázat, že prezident moc dobře věděl, co podepisuje, když minulý čtvrtek autogramem opatřil papír svolávající Sněmovnu na 8. listopadu. Kromě dosluhujícího šéfa komory Radka Vondráčka (47, ANO), samotného kancléře či prezidentova tajemníka Jaroslava Hlinovského (64) stojí u prezidentova nemocničního lůžka také štíhlá blondýnka ve žlutém svetru. 

Mynář ukázal veřejnosti Zemana v nemocnici na videu, podepsal Vondráčkovi dokument

Video se připravuje ...

Ta už se po boku hlavy státu objevila i v létě, když si prezident na Vysočině vyjel na svém oblíbeném nafukovacím člunu. Celá v bílém vypadala jako anděl – a ona prý trochu je. „Je to Kateřina Rydlová, pracovnice Správy Pražského hradu, v podstatě hospodyně, která se v Lánech stará o patro zámku, kde bydlí prezident,“ sdělil Aha! pod podmínkou anonymity zdroj dobře obeznámený se situací. „Ohřívá jídlo, přináší jídlo, stele, stará se o prezidentovy košile, i v nemocnici teď bývá, aby hlavě státu co nejvíce tvořila domácí prostředí,“ dodal.

Rydlová je prý v Lánech už hodně dlouho – od dob Václava Klause (80). Do blízkosti prezidenta se dostala asi před 3 lety, kdy odešla jeho někdejší hospodyně, a v oblibě ji prý má i první dáma Ivana (56), která umí být jako paní domu poměrně přísná. „Kateřina je strašně milá osoba a teď ji asi mrzí, že se objevila v tom kancléřově videu. Ona si chce dělat svoji práci a nerada se někde ukazuje,“ tvrdí zdroj Aha!.

Ústavní právník: Mynář by mohl přijít o veškerý majetek. Zmínil zneužití prezidentovy situace

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.