Konec mlžení okolo Zemana! Z nemocnice uniklo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec mlžení okolo Zemana! Z nemocnice uniklo...

Nové zprávy vyvolávají ještě větší pochyby!
Nové zprávy vyvolávají ještě větší pochyby! (Twitter Jiřího Ovčáčka)

Jaký je zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana (77), zajímá každého v Česku. Senát se dokonce oficiálně zeptal Hradu a Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN), kde se hlava státu léčí. A odpovědi z obou míst byly zcela rozdílné. Kdo co řekl?

Jako první na žádost předsedy Senátu Miloše Vystrčila (61, ODS), zda je prezident schopen vykonávat svůj úřad, včera zareagovala střešovická nemocnice. Už dopředu Vystrčil avizoval, že ho nezajímá přesná diagnóza, ale zda je Zeman schopen vykonávat funkci.

Miloš Zeman a jeho osudové ženy. Kate, Ivana a co Blanka?

Video se připravuje ...

„Dle názoru ÚVN není Miloš Zeman v současné době ze zdravotních důvodů schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti,“ oznámil Vystrčil s tím, že prognóza jeho stavu je podle Zemanova ošetřujícího lékaře Miroslava Zavorala (67) krajně nejistá.

O zdravotním stavu byl podle Vystrčila také informován prezidentův kancléř Vratislav Mynář (54). „Se stanoviskem ÚVN na zdravotní stav pana prezidenta byl ve středu 13. října dopoledne obeznámen Vratislav Mynář, kterému bylo stanovisko předáno i v písemné podobě,“ citoval Zavoralova slova Vystrčil s tím, že nechápe, proč Mynář za prezidentem tedy o den později, ve čtvrtek 14. října, bral šéfa Sněmovny Radka Vondráčka (47, ANO). A co bude dál? Šéf dolní komory na dnešek pozval předsedy politických stran a šéfy senátorských klubů, jak se má dále postupovat (viz aktivace článku 66).

První dáma Ivana nečekaně promluvila o zdraví Zemana!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
milan59
21. 10. 2021 • 08:34

Hahaha z nemocnice uniklo .....CO ?
No není to náhodou trestné ten ÚNIK?

mbmb
20. 10. 2021 • 20:18

Poradci potřebují Kujme pikle obvykle i neobvykle.On vydělal mio s knihou jak se mýlil v politice.Nyni trpí ako zviera a je těžké na last minutku něco vylepšovat! V I.Va

Eva Korotvičková
20. 10. 2021 • 15:01

Ona o vás také dobré mínění nemá.Mluvila hezky a od srdce.Vy také své neduhy nechodíte ukazovat do televize národu .Do banánové republiky byste se hodila.

miroslava13
20. 10. 2021 • 11:04

já to považuji za nedůstojné, stále mlžit o zdraví pana prezidenta. přijde mi to, že žiji v banánové republice. Tak má holt svůj věk a choroby, jako každý jiný, no a co? proč se to tutlá? proč mlží první dáma? Zkazila mi mínění o ní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.