Nová kniha o životě a smrti Hegerové: ODMÍTLA OŽIVIT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nová kniha o životě a smrti Hegerové: ODMÍTLA OŽIVIT!

Smrt Hany Hegerové (†89): Nebyl to covid! Před smrtí vážila 45 kilo
Smrt Hany Hegerové (†89): Nebyl to covid! Před smrtí vážila 45 kilo  (Foto: D. Malík, D. Kundrát)

Po zlomenině krčku trpěla bolestmi, na které nezabíraly léky. Když se Hana Hegerová (†89) z úst ošetřujícího lékaře dozvěděla, co ji čeká, rozhodla se raději zemřít! I to odhaluje nová kniha o královně českého šansonu s názvem Carmen – Skutečný život Hany Hegerové.

Její autor Tomáš Padevět byl s milovanou Carmen, jak se ve skutečnosti jmenovala, do posledních dnů jejího života. Patřil mu i jeden z posledních telefonátů z nemocničního lůžka: „Těžko se mi dýchá i přes kyslík. Doktor říká, že s tím mým srdcem je léčba komplikovanější. Sice mám různé léky, ale přesto cítím bolest po té zlomenině. Každý telefonát mě těší...“

V sobotu 6. března 2021 volá Feru Feničovi (70): „V noci jsem snad vůbec nespala. Je to velice těžké. Dusím se, pak se rozkašlu. Ferko, je to beznaděj.“ Doktor jí sděluje, že ji čekají pravidelné dialýzy, že ani výsledky krevních testů nejsou dobré, a k tomu má vodu na plicích. „Takhle mě tady udržují. Musím ještě zjistit, jak to bude s tím finálním koncem, až vyletím tím komínem,“ řekla Hana.

Pohřeb Hegerové, který nechtěla! A proč zmizela Hüttnerová ze Slunečné

Video se připravuje ...

Nevidí řešení, nechce zůstat upoutaná na lůžku, velmi těžce se jí dýchá. „Rozhodla jsem se, při plném vědomí, že si nepřeju, aby mě tady oživovali, když se můj stav zhorší. Nevidím v tom smysl a podepsala jsem své přání. Mám svou smrt na papíru v šuplíku vedle sebe, to nemá každý,“ řekla 11. března.

Až po mé smrti...

Padevět se s Hegerovou seznámil v roce 1987, od té doby spolu často trávili volný čas. Když se v roce 2011 rozhodla ukončit svoji uměleckou kariéru, díky osobní důvěře od ní získal jako jediný souhlas k práci na její komplexní biografii s podmínkou, že může vyjít až po její smrti.

Útok na Hegerovou! Kariéra přes postel. A Gottová v existenční krizi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
16. 10. 2021 • 09:22

Hana Hegerová .... polovina národa jí již nezná, ano měla takový vyjímečný styl,ale oslovila spíše lidi staršího věku, kteří již ví o čem je život

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.