Rok po smrti královny českého šansonu Hegerové: Vzpomínka za miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rok po smrti královny českého šansonu Hegerové: Vzpomínka za miliony

Hana Hegerová
Hana Hegerová (Foto: archiv Blesku)

Poslední přání královny českého šansonu bude splněno až posmrtně. Ve středu uplynul rok, co Hana Hegerová (†89) odešla do uměleckého nebe. A její přátelé v rámci výročí dokončili přípravy koncertu, který se měl odehrát ještě za jejího života, k jejím 89. narozeninám...

Zpěvačka si dokonce sama vybrala hosty, jenže pak přišel covid-19 a Carmen, jak se ve skutečnosti jmenovala, se toho nedožila... 13 hvězd Koncert se nakonec odehraje 13. června v pražské hale O₂ universum jako Pocta Haně Hegerové za podpory jejích vnuků Matouše a Marka. A podle zjištění Aha! bude stát pořádný ranec: 4,5 milionu korun! Scénář počítá minimálně s 13 účinkujícími.

„Na poctě zazpívají Ivana Chýlková, Zuzana Kronerová, Bára Kodetová, Veronika Kubařová, Jitka Čvančarová, Eva Burešová nebo Ondřej Brzobohatý. Moderovat nikdo nebude, bude to jen o písních a vzadu za scénou budeme promítat fotky Hany Hegerové,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí.

Hegerová ve vězení kvůli otci Gotta! A Otazníky kolem Abrháma

Video se připravuje ...

Bez politiků

Pořadatelé vyslyší zásadní přání Hany Hegerové, aby na koncert nebyli pozváni žádní politici. „Přála si, aby nebyl v žádném případně spojován s politikou. A zároveň chtěla, aby vstupenky byly dostupné všem, takže žádné VIP zóny jsme nenanaplánovali,“ dodal zdroj. Ten nicméně počítá s tím, že někteří politici si i tak vstupenky zakoupí a nikdo jim tedy nebude moci v návštěvě koncertu zabránit.

 Klus a Radůza nebudou

Hegerová si přála, aby na koncertu vystoupili také písničkáři Radůza (49) a Tomáš Klus (35). Jenže – Radůza se na to necítí a Klus, ačkoliv si pozvání považuje, zpívá pouze své songy a nikoliv svých kolegů. Proto v O2 Universum nezazpívá.

Hegerové poslední dny. Smrt měla v šuplíku. A Kuklová promluvila o sebevraždě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.