Hegerové peklo kvůli Gottovým: Krutý ortel Mistrova otce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hegerové peklo kvůli Gottovým: Krutý ortel Mistrova otce

Nová kniha o Hegerové odhalila: Do vězení ji dostala Gottova rodina!
Nová kniha o Hegerové odhalila: Do vězení ji dostala Gottova rodina! (﷯Martin Hykl, ﷯pressdata.cz a reprofoto Carme skutečný život Hany Hegerové, archiv)

Kniha shrnující život zpěvačky Hany Hegerové (†89) přinesla šokující svědectví. V jedné z kapitol totiž popsala, jak a za co se dostala do vězení, kde si ve finále musela odsedět půl roku. A jméno Gott na nich padlo hned několikrát. 

Z knihy Carmen - skutečný život Hany Hegerové mrazí. Popisuje v ní bolestný moment, kdy byla vyslýchána a následně vězněna, protože jí přišly na účet honoráře určené Karlu Gottovi (†80). Šlo sice o chybu úřednice, která zaměnila útržky na složenkách a částka ve výši 221 021 Kčs byla vyplacena Hegerové omylem, ale zastání se nedočkala, a to ani od Gotta!

Hegerové poslední dny. Smrt měla v šuplíku. A Kuklová promluvila o sebevraždě

Video se připravuje ...

„Karle, zoufale, ale marně Vás už třetí den volám, telefonní číslo heká, frká, ale nikdo to nebere – snad je špatné. Dík jednání v bance mám Vaši adresu. Nutně, opravdu nutně potřebuji s Vámi mluvit, “ stálo v dopise, který zůstal bez odpovědi. Posléze se ukázalo, že se Karel Gott na radu svého otce rozhodl do pochybení nijak nezasahovat.

„Já jsem synovi poradil, aby nikam na žádnou schůzku s Hegerovou nechodil a vůbec s ní nejednal, protože on vlastně poškozen nebyl, Můj syn se s mým názorem naprosto ztotožnil a taky prohlásil, že s ní jednat vůbec nebude, a pokud vím, také nikam nešel a nejednal,“  uvedl Karel Gott starší do policejního protokolu v roce 1980. 

Hegerová také v knize popsala, že se na toto téma spolu nikdy nebavili. Gott nebyl sdílný ani k novinářům: „Nechci o tom mluvit. Tenkrát jsem o tom nic nevěděl. Ani teď o tom nevím nic. Vyřizoval to za mě někdo jiný,“ měl se údajně nechat slyšet. 

Útok na Hegerovou! Kariéra přes postel. A Gottová v existenční krizi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.