Drsné vyjádření o zesnulé Hegerové: Už nešlo mlčet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drsné vyjádření o zesnulé Hegerové: Už nešlo mlčet!

Hana Hegerová
Hana Hegerová (Foto: archiv Blesku)

O mrtvých jen dobře. Toho se evidentně nedrží všichni a tak se mnohokrát na zesnulé vyhrabe nějaká ta špína, která pak bolí jen a jen chudáky pozůstalé. Nějaký ten škraloup se objevil i na zpěvačku Hanu Hegerovou (†89), která před nedávnem zemřela a  definitivně odešla do šansového nebe.

Už nemohla dál mlčet a tak se rozhodla jít s pravdou ven. Dcera režiséra Jána Roháče (†48) a herečky a zpěvačky Zuzany Burianové (73) Kateřina Kegalová (51) přišla s prohlášením, že Hana Hegerová (†89) lhala a nikdy s jejím otcem, do kterého se zpěvačka zamilovala na první pohled, dítě nečekala. „Není to pravda. Nikdy s ním dítě nečekala, proto taky o něj nemohla přijít… Myslím, že chtěla zapůsobit, toužila po tom, aby ji lidé litovali,“ řekla Kateřina, která pracuje jako asistentka režie v oblíbeném pořadu Karla Šípa (75) Všechnopárty.

Pohřeb Hegerové, který nechtěla! A proč zmizela Hüttnerová ze Slunečné

Video se připravuje ...

„Ona taky o tátovi mluvila, když byl po smrti a nemohl se bránit. Chci to uvést na pravou míru. A taky to, že se nerozešli kvůli mé mámě. Mezi ní a Hanou Hegerovou měl tatínek jiné ženy,“ dodala podle Blesku Kegalová. Je očividné, že prohlášení zpěvačky jí drásalo nervy již několik let a tímto vyjádřením si potřebovala ulevit. Dobře a vhodně však nevypadá to, že s takovou bombou přišla až po smrti slavné šansoniérky. Pomsta je sladká?

Hlaváčová odmítá očkování. Vnuk Hegerové o pohřbu. A Rosák do zpráv!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jiriforman
8. 4. 2021 • 16:15

Že? Třeba když začnou vytahovat špínu na Hitlera nebo Stalina.

backora
7. 4. 2021 • 21:20

Nejhnusnější je když lidé začnou vytahovat!" špínu" na mrtvé

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.