Hana Hegerová (†89): NEJVĚTŠÍ ŽIVOTNÍ LEŽ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hana Hegerová (†89): NEJVĚTŠÍ ŽIVOTNÍ LEŽ!

Zemřela česká šansoniérka Hana Hegerová.
Zemřela česká šansoniérka Hana Hegerová. (Profimedia)

Už nemohla dál mlčet. Dcera režiséra Jána Roháče (†48) a herečky a zpěvačky Zuzany Burianové (73) chce jednou provždy napravit lež, kterou vypustila do světa Hana Hegerová (†89). „Nikdy nebyla s mým otcem těhotná a nepotratila,“ říká Kateřina Kergalová (51).

Kateřina se vydala ve stopách svého tatínka. Je asistentkou režie v oblíbeném pořadu Karla Šípa (75) Všechnopárty. A prý už nemůže mlčet. Příliš se jí to, co se stále dokola lživě uvádí, dotýká.

Chtěla politovat

V souvislosti s úmrtím slavné šansoniérky se znovu několikrát psalo o nešťastné lásce zpěvačky a režiséra. Hegerová popisovala, jak otěhotněla a pak potratila. „Není to pravda. Nikdy s ním dítě nečekala, proto taky o něj nemohla přijít,“ zlobí se Kateřina. „Myslím, že chtěla zapůsobit, toužila po tom, aby ji lidé litovali,“ dodává.

Časté nevěry

Pokud se někdo teď ptá, proč to říká až nyní, když už Hegerová nežije, má Kateřina odpověď. „Ona taky o tátovi mluvila, když byl po smrti a nemohl se bránit. Chci to uvést na pravou míru. A taky to, že se nerozešli kvůli mé mámě. Mezi ní a Hanou Hegerovou měl tatínek jiné ženy,“ dodává.

Hlaváčová odmítá očkování. Vnuk Hegerové o pohřbu. A Rosák do zpráv!

Video se připravuje ...

Manželství s Burianovou vydrželo 12 let

Zuzana Burianová vystupovala v divadle Semafor, zahrála si ale i hubatou sestřičku v seriálu Nemocnice na kraji města a skladnici v komedii Vesničko má středisková. Jána Roháče si brala v roce 1968, kvůli vstupu vojsk museli svatbu odložit ze srpna na listopad. Prožili spolu 12 let a po jeho nenadálé smrti se ještě jednou vdala. Vzala si muzikanta Zdeňka Kučeru. Nyní žije střídavě ve Švýcarsku a v Praze.

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha! 1.4.2021

Hegerová měla jasno o pohřbu, i co s popelem. A Ivanka Devátá už knihu nedopíše

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Sasasa
3. 4. 2021 • 14:38

Naprostý souhlas s Fany 22, Hegerová byla samostředná, myslela si, že s ní stojí svět, její zpěv byl samý citový "doják", nejhorší byla píseň Levandulová, když to zpívala stará babka, tak to bylo fakt trapné

Katka Hronová
2. 4. 2021 • 15:12

Kolik vydala Buriánová svých desek, vždy jen přicmrndávala (Kukátko- Paleček a Janík, pár návštěvních dnů). Byla jen lepší křoví v Semaforu. A dcerunce se divím, že mluví o věcech, které se staly dávno před jejím narozením. Jak to ví? Z tendenčního vyprávění matky? A její štěky v seriálech a filmech- k smíchu. Např. žena na lavičce, cestující v hale. V zahraničí dělala služku v domácnostech asi neměla na to se tam prosadit. Dcera to také nedotáhla dál, než na asistentku režie, tak má potřebu se zviditelnit?

fany22
1. 4. 2021 • 13:55

Hegerová patří k ikonám, které není radno kritizovat. Přitom ale v minulém článku je vidět, jak to byla sebestředná a umíněná žena, navěky se rozkmotřit s kamarádkou za to, že svědčila bývalému milenci na svatbě, značí malost. Roháč se rozhodl pro Buriánovou. Měl na to právo. A ona to měla to přijmout, i když ji to zřejmě bolelo.
Zrovna tak rozfofrovat v osmdesátých letech milion (na dnešní dobu nejmíň milionů deset), který jí nepatřil, a tvrdit, že si toho nevšimla, je celkem symptomatické. Byla divná.
Bajka o fiktivním těhotenství do toho celkem zapadá. A klidně mě rozcupujte.

mbmb
1. 4. 2021 • 07:14

Nikoho nezajímá HH ani tajemny génius Kellner.Hlavne ČT má vynikající program ředitel dostane tučnou odměnu. Pište nám o Koženém, Bakalovi,Janouškovi atd opravdoví hrdinove

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.