Dítě se sestrou manželky? Fuj, to je hrozné! schytal to Sobota | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dítě se sestrou manželky? Fuj, to je hrozné, schytal to Sobota

Luděk Sobota s manželkou Adrianou
Luděk Sobota s manželkou Adrianou (profimedia)

Populární herec zavzpomínal, jak za ním před lety přišla sestra jeho ženy s hodně netradiční prosbou. On jako starý dobrák samozřejmě přikývl, pak ale zažil peklo!

„Když jsem ještě byl v Ústí, přišla za mnou do kanceláře Milu, ségra mojí manželky. Že nutně potřebuje pomoct. S manželem už měli dvě děti a další nechtěli. Jenže zase s ním přišla do jiného stavu. Mladší si to asi nedokážou představit, ale tehdy o eventuálním potratu ženy rozhodovala taková komise, kde ovšem seděly většinou staré ženské. No a Milu si prostě myslela, že by jí určitě ten potrat nepovolily. Chtěla, abych na tu komisi šel a tvrdil tam, že to dítě je moje, že to pak projde," odtajnil pikantní historku Luděk Sobota v magazínu Téma.

Manželka Luďka Soboty Adriena radikálně změnila názor na očkování: „Musela jsem“

Video se připravuje ...

„A tak jsem tam přišel a ty baby se do mě pustily: „A to vy si takhle klidně se sestrou vaší ženy? Fuj, to je hrozné!" Já jsem tam zmateně postával a říkal jen: „No jo." A další baba spustila: „To takhle opravdu se sestrou!" A tak jsem hned upozorňoval, že s mojí sestrou ne, že se sestrou mojí ženy. No a pak se ptaly, kde je ta "soudružka". A to už jsem byl zpitomělej, že jim říkám: „To není soudružka, ale sestra mého muže." Tak mě nakonec vyhodily s tím, ať nekecám blbosti. Ale ten potrat Milu nakonec povolily. No, ještěže mě v té době nikdo pořádně neznal, to by asi bylo jiné haló," směje se dnes už herec.

Luděk Sobota dojatý k slzám: Manželka Adriena mu sehnala těžko představitelný dárek

Video se připravuje ...



Přečtěte si
snehulak
1. 2. 2022 • 13:25

Ditě se sestrou manželky? Co je na tom hrozného? Takového chlapa jsem kdysi znal a s tou sestrou žili v trojce ve šťastném manželství. Ale znal jsem takového, co měl dítě s dcerou manželky, z jejího prvního manželství (nevlastní derou). Tam už to bylo horší. To máma neskousla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.