Simona Krainová terčem nenávisti: Urážky mažu a lidi blokuji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Modelka Simona Krainová terčem nenávisti: Urážky mažu a lidi blokuji!

Simona Krainová
Simona Krainová (Profimedia)

Stala se terčem nenávisti. Simona Krainová (48) strávila celé čtyři měsíce v Karibiku s celou svou rodinou. Pro syny Bruna (9) a Maxe (11) měla individuální školní plán a sama vydělávala na sociálních sítích a mnoho lidí to modelce mělo za zlé.

„Nejprve jsme v Karibiku uvízli a pak jsme si řekli, že tam přečkáme tu strašnou situaci kolem pandemie. I tak jsem sledovala, co se v Česku děje. A obdivovala zdravotníky,“ svěřila Simona, která byla na ostrově Svatý Martin až do jara letošního roku.

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...

„Pro kluky jsem si nechala udělat individuální školní plán a učili se tam. Když se vrátili, tak byli dokonce s výukou napřed. Já můžu pracovat odkudkoliv na světě, protože mám různé spolupráce na sociálních sítích,“ vysvětlila Krainová. Právě na Instagramu to pořádně schytávala od lidí, že není v Česku. „Dnes jsem na tom tak, že když mě začne někdo urážet, tak komentáře mažu a dotyčnou osobu blokuji. Nemám zapotřebí si to nechat líbit,“ dodala Simona.

Simona Krainová: „Můj recept? Deset kilometrů denně!“

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.