Spotřeba partnerů roste: Proč všichni od Prachařové utíkají? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Spotřeba partnerů roste: Proč všichni od Prachařové nakonec pláchnou?

Agáta Hanychová čeká na toho pravého
Agáta Hanychová čeká na toho pravého (Instagram)

Život Agáty Prachařové (36) je jako na houpačce. Chvíli zamillovaná, chvíli sama... a tak pořád dokola. Proč ne a ne najít toho pravého?

Agátiny vztahy, ty jsou jen pro oči velmi pozorného fanouška. Mění se totiž ze dne na den. I sympatický podnikatel, který vypadal, že urve Agátino srdce na delší dobu než na pár měsíců, neprošel prověrkami. A  důvod proč, se nyní rýsuje...

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí

Video se připravuje ...

Agáta už nějaký ten pátek působí coby influencerka na Instagramu, fanoušky neochuzuje ani o střípky ze svého soukromí a servítky si rozhodně nebere. Co na srdci, to na jazyku. Teď sdělila i něco velmi osobního.

„Ve vztahu je nejdůležitější upřímnost, vtip, moudrost a samozřejmě láska. Taky to, aby s vámi ten člověk nesoutěžil a neponižoval vás. Je důležité, aby vás partner nějakým způsobem obohatil a inspiroval, to když tam není, nemá to budoucnost,“ sdělila otevřeně ve streamu a dodala: „Ze vztahů radši odcházím, když to pro mě není komfortní.“

Sebekriticky však přiznává, že vidí i svoje slabiny a chce na nich pracovat. Nejvíce se teď snaží najít vnitřní klid, který by se mohl pozitivně promítnout i do dalšího a snad konečně prosperujícího vztahu.

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu...

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Alva
21. 8. 2021 • 10:52

Já se divím, že ještě nějaký muž se s ní chce seznámit, našpulí rty, neví m, jak prošla soutěží Miss, ale podle toho, co jsem četla, byl to domluvený kalkul, takže už to unavuje číst o této "madam".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.