Poláková a Liška po rozchodu: Holčičky mají jeden domov a my dva každý svůj byt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poláková a Liška po rozchodu: Holčičky mají jeden domov a my dva každý svůj byt

Bára s Pavlem už nejsou pár.
Bára s Pavlem už nejsou pár. ( Foto © Kalendář Proměny 2017/Petr Kurečka, Michal Kratochvil )

Zatloukat, zatloukat, zatloukat! Toho se dlouho drželi Bára Poláková (37) s Pavlem Liškou (49). Hercům se podařilo tři roky utajit, že už nejsou partneři a žijí každý ve svém bytě. Nyní se konečně rozhodli promluvit...

Přestože si o jejich rozchodu štěbetali i vrabci na střeše, oba mlžili stejně jako v počátcích svého vztahu v roce 2014. „Neměli jsme potřebu oznamovat to veřejně. Nechat si čas pro sebe, nejdříve zesílit. Zpevnit se. Vztah nás dvou doprožít, odtruchlit a uvědomit si, co se vlastně děje,“ přiznává zpěvačka hitu Nafrněná v otevřeném rozhovoru pro magazín Reportér.

Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje?

Video se připravuje ...

Odžít v tichosti

„Jako partneři spolu nežijeme dlouho. Řekněme tři roky,“ odpovídá na přímou otázku Poláková. V jednom ale měli nyní už expartneři jasno – pokud půjdou s pravdou ven, tak bok po boku. „Potřebovali jsme si tu citlivou dobu odžít v tichosti, taky máme děti a rodiny,“ prozrazuje herec s tím, že samozřejmě nejbližší přátelé a rodina o krachu jejich vztahu věděli.

Skandinávská Itálie

Bez okolků také přiznávají, že stále docházejí na terapie. „Už to u nás příliš často lítalo do červenejch. Jižní Itálie říznutá Skandinávií, takže depkou a půl rokem tmy,“ naznačuje Bára, že hádky s Pavlem už začínaly být vyhrocené. V žádném případě přitom ani jeden z nich nechtěl, aby tuto situaci vnímaly jejich holčičky – pětiletá Ronja a čtyřletá Rika.

Alkohol, demence! Podle Felixe jde Dádě o život! A Batulková o nemoci dcery

Video se připravuje ...

Vše pro děti

Představa, že by Bára s Pavlem měli dcery ve střídavé péči, byla pro oba naprosto děsivá, a proto společně našli jiné řešení. „Holčičky mají jeden domov a my dva každý svůj byt. Někdy jsme tam dohromady, někdy se střídáme, každopádně ony se nikam nepřemísťují,“ prozrazuje Poláková a dodala: „Moc si přeju, aby se moje děti nestěhovaly s batůžkem tam a zpátky. Pavel souhlasil, takže teď holčičky mají jeden domov a my dva každý svůj byt.“ 



Přečtěte si
miroslava13
30. 3. 2023 • 12:59

zajímavý model. jestli to vyhovuje dcerám, tak super. jsou stále doma, jen dospělí se ji m tam střídají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.