Zemřela babička z Rafťáků (†95): Svou dceru přežila o 10 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zemřela babička z Rafťáků (†95): Svou dceru přežila o 10 let!

Olga Schmidtová a Pavla Tomicová ve filmu Rafťáci
Olga Schmidtová a Pavla Tomicová ve filmu Rafťáci (Reprofoto TV)

Už ji může zase obejmout. Olga Schmidtová (†95), známá jako zapomnětlivá babička z Rafťáků, odešla koncem června na onen svět. Svou dceru, režisérku a scenáristku Zuzanu Kodíčkovou (†63), kterou přežila o deset let, už může konečně opět sevřít v náruči.

Babička z Rafťáků ovšem nebyla její jediná role. Dále hrála i ve Slunce seno a pár facek, v seriálu Redakce nebo ve snímcích Bobule a Doktor od jezera hrochů. Nejčastěji se objevovala právě v roli babiček a starších dam, neboť vypadala starší, než byla. Po skončení krimiseriálu Případy 1. oddělení, kde se objevila roku 2014, už ale dál nehrála. Od roku 2017 žila v Domově Vlčí mák v Praze 6. Smrti se ale nebála, dokonce měla určité představy o tom, jak se má naložit s jejím tělem.

Vdovec po Pilarové prodává milovanou chalupu. A Janda otevřeně o infarktu

Video se připravuje ...

„Napadlo mě, že dám své tělo na lékařské účely. Medici na mně budou moci zkoumat, jaké má člověk ucho nebo ledviny. A až se na mně něco naučí, tak mě do něčeho zabalí a pochovají do země,“ sdělila deníku Metro spolu s přáním, aby vedle sebe měla strom. Jako správná vegetariánka chtěla cítit spojení s přírodou.

Neckářovi vyděsili fanoušky, infarkt! A Patrasová září, velké plány s Felixem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.