Tragédie hrdiny z Nagana: Zemřel mu synáček (†9) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tragédie hrdiny z Nagana: Zemřel mu synáček (†9)

Roman Hamrlík přišel o nevlastního syna.
Roman Hamrlík přišel o nevlastního syna. (profimedia)

V letošním roce jsou čeští hokejisté zkoušeni osudem, který je skutečně nešetří. Po tragickém úmrtí manželky kapitána HC Ocelářů Třinec Petra Vrány (36) a velmi smutné ztrátě novorozeného synka bostonského útočníka Davida Pastrňáka (25) se nešťastným událostem nevyhnul ani Roman Hamrlík (47), který zazářil v olympijském Naganu.

Měl štěstí ve hře. Kromě prvenství v draftu NHL vybojoval v roce 1998 olympijské zlato v Naganu a za velkou louží slavil úspěchy celých dvacet let. Osobní život zlínského rodáka je ale těžce zkoušen. První manželství, z něhož vzešla dcera Natálie, bohužel úspěšné nebylo. V Montrealu se však seznámil se Cynthií a vypadalo to, že Kanaďanka bude ta pravá. Po ukončení kariéry se s ní a jejím malým synem Jamesem přestěhoval do Kostariky. Nakonec počali dceru Billie Rose a manželství vzkvétalo.

Třinec - Liberec: Petr Vrána mohl slavit přímo na ledě i se synem

Video se připravuje ...

Pak ale zavelel krutý osud a bývalému hokejistovi obrátil život naruby. I druhé manželství se nepodařilo udržet, naneštěstí tato zpráva nebyla tou nejhorší. 5. července zemřel jeho devítiletý nevlastní syn James, jenž nosil i Hamrlíkovo příjmení, jak uvedl deník Blesk. „Po krátké nemoci spojené s dalšími komplikacemi jsme v nemocnici přišli o našeho malého Jamese. Stále se snažíme zjistit bližší podrobnosti, dejte nám prosím čas,“ napsal na Facebook bratr Cynthii. Její rodina se s ním přišla rozloučit na pláž, z níž vzniklo i video, na kterém ovšem Hamrlík není zachycen…

Sekáč promluvil o MS i Pešánovi: Nechtěl jsem dělat brajgl. Zůstal jsem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.