Nevoňavé přiznání Kutchera a Kunisové: S mýdlem to nepřeháníme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nevoňavé přiznání Kutchera a Kunisové: S mýdlem to nepřeháníme!

Prý nemá cenu se mýt denně.
Prý nemá cenu se mýt denně. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Když odloží hollywoodské pozlátko, žijí mnozí slavní herci úplně obyčejný život. Denně jezdí nakupovat do supermarketů, berou děti na zmrzku a do parku. A někteří třeba mají problémy s hygienou jako třeba Ashton Kutcher (43, Dva a půl chlapa) a Mila Kunisová (37, Černá labuť).

Že mýdlo k životu moc nepotřebují, slavní herci bezostyšně přiznali v podcastu Armchair Expert. „Jako dítě jsem neměla přístup k teplé vodě, takže jsem se moc nesprchovala,“ vypověděla Mila, která se narodila a sedm let vyrůstala v chudobě na sovětské Ukrajině. „A ani teď, když mám sama děti, tak je nekoupu každý den. Od plenek ne. Nikdy!“ svěřila moderátorům. „Je to tak! Jsou-li viditelně špinavé, umyjte je. Jinak to nemá smysl...“ připojil souhlasně Ashton.

A stejný princip »hygieny« uplatňují i na sobě. Razí zásadu, že je hloupé kůži zbavovat přirozeného mazu, bakterií a další mikroflóry. „Já si denně mýdlem omývám jen podpaží a rozkrok, nic víc,“ sdělil Kutcher a jeho milá Mila souhrn svých pravidelně umývaných částí těla dokonce odbásnila: „Just pits, tits, holes and soles.“ Česky se to sice nerýmuje, ovšem znamená to: „Jen podpaží, cecky, dírky a chodidla.“ A pak si prý dvakrát denně opláchne vodou obličej... Odzbrojující upřímnost, jen jestli je ale teď Hollywood nebude mít za čuňata...

Boss Bitch Fight Hollywoodksých celebrit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.