Princ Harry prý chystá knižní zpověď: Za 435 MILIONŮ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Princ Harry prý chystá knižní zpověď: Za 435 MILIONŮ!

Princ Harry plánuje další autobiografii.
Princ Harry plánuje další autobiografii. (Reprofoto Youtube Apple TV)

Britský princ Harry (36) se asi chce zapsat ho historie jako největší spisovatel mezi členy královských rodin. Pracuje totiž na další knize, tentokrát má jít o »intimní a upřímné« paměti, které vyjdou ke konci příštího roku.

A protože jde o vnuka britské královny, dostal hned smlouvu u jednoho z nejprestižnějších světových nakladatelství. Penguin Random House mu za jeho vzpomínky nabídlo podle deníku Daily Mail v přepočtu 435 milionů Kč. To i přesto, že jeho předchozí kniha Cesta za svobodou skončila po pár dnech ve fochu »levné knihy« a prodávala se za polovičku původní ceny. Princ údajně plánuje darovat veškerý honorář na charitu... Harry uvedl, že svoje paměti píše ne jako princ, kterým se narodil, ale jako muž, kterým se stal. Vydavatelství dodalo, že půjde o popis zkušeností, dobrodružství, ztrát a životních lekcí, které jej pomáhaly utvářet.

Princ William a Harry po dlouhé době bok po boku: 

Video se připravuje ...

Tátovi to zatajil

Snad si tedy Harry vzpomene i na své opilecké výstřelky z mládí nebo na to, jak se jednou převlékl do nacistické uniformy... Asi se už nikdo nepodiví tomu, že se Harry o svém záměru vydat paměti nezmínil nikomu ze své rodiny, včetně otce Charlese (72), který je podle zdrojů z Londýna velmi překvapen a obává se nejhoršího... „Kniha prince Harryho. Autorka Meghan Markleová,“ tuší diskutéři na internetových fórech, že lidem bude naservírován další hanopis... Zámořský tisk, konktrétně New York Post, už proto Harrymu udělil přezdívku »Harry Plotter«, což se dá volně přeložit jako »Harry Spiklenec«.

Pomoc od Clooneyho?

Na princův jistě osobitý styl dohlédne nositel Pulitzerovy ceny J. R. Moehringer, kterého Harrymu dohodil jeho přítel, hollywoodský herec George Clooney (60).

Slovo nakladatele

„Princ Harry nabídne upřímný a podmanivý osobní portrét, takový, který ukáže čtenářům, že za vším, co si myslí, že znají, leží inspirativní, odvážný a povznášející lidský příběh,“ uvádí vydavatelství Penguin Random House.

Princ Harry: Rebel z královské rodiny slaví narozeniny!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
domino22
21. 7. 2021 • 09:19

Harry býval příjemný mladý muž, než potkal tu čúzu Megan. Teď už
si bude jen stěžovat a osočovat rodinu, jak mu ublížila a ubližuje.... Nebudou to jeho paměti, ale ale kecy paní Megan.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.