Sharon Stoneová a »Pražanda« Rosamund Pikeová: Pápá, Cannes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Sharon Stoneová a »Pražanda« Rosamund Pikeová: Pápá, Cannes!

Červenobílé krásno na koberci v Cannes: Sharon a Rosamund.
Červenobílé krásno na koberci v Cannes: Sharon a Rosamund. (Foto Profimedia.cz)

To nejlepší a nejelegantnější na konec! Poslední noc filmového festivalu v Cannes prozářily svým půvabem oslnivé herečky Sharon Stoneová (63) a Rosamund Pikeová (42).

Na červený koberec vynesla Sharon bílou róbu s korzetem a bez rukávů, zato se skvěle ladícími doplňky, mužský doprovod jí dělal její syn Roan (21) v tmavomodrém obleku. Tedy pokud se právě nevěnoval své mladičké přítelkyni. To Rosamund, slavná Bond girl z filmu Dnes neumírej, která už od roku 2019 žije s partnerem a dvěma dětmi v Praze (hlavně z důvodu natáčení seriálu The Wheel of Time), zvolila odvážnější červené šaty od Diora, které nechaly z boku vyniknout jejímu dokonalému poprsí. A nikomu nevadilo, že model pocházel z podzimní kolekce na rok 2019... Stálo ji to ale i kus úsilí, aby mohla ohromit. V zácpě na kolonádě hrozilo, že závěrečnou slavnost zmešká, a tak uličkou mezi stojícími auty doběhla po svých! Prostě žena činu! 

Herečka Sharon Stone je i ve svém věku stále sexy

Video se připravuje ...

Učí se česky

Rosamund vedle angličtiny mluví ještě německy a francouzsky a během pobytu v Praze měla i učitele češtiny a s dětmi se začala učit mandarínsky!

Red carpet v Cannes: Sorry Bello, letos nejvíc zazářily dámy s šedinami

Video se připravuje ...

Zlatá palma za soulož s autem!

Zlatou palmu, hlavní cenu mezinárodního festivalu v Cannes, na letošním 74. ročníku získal snímek Titane francouzské režisérky Julie Ducournauové. Ta se tak stala teprve druhou ženou s tímto oceněním v historii festivalu. Divoký thriller protkaný násilím a erotikou, ve kterém hlavní hrdinka mimo jiné souloží s autem (jde o starý cadillac), si ale vysloužil rozpolcené kritiky a nenadchl ani diváky.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.