Morávková totálně v šoku: Nenávist kvůli jedné otázce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Morávková totálně v šoku: Nenávist kvůli jedné otázce!

Dana Morávková
Dana Morávková (Alensa)

Dana Morávková (49) nestačí zírat. Poté, co na sociální síti položila pouhý jeden dotaz, stala se terčem nenávisti a ošklivých komentářů.

Tak tohle opravdu nečekala! Hvězda českých seriálů a filmů Dana Morávková vyvěsila na Facebooku anketu, která se týkala testování na covid, a okamžitě přišla vlna těžké kritiky a vulgárních nadávek. „V dobré víře jsem dala na Facebook, jestli by lidé byli ochotni přijít se na nás na herce podívat s testem. Jen jsem se takhle zeptala. Tam se strhla taková mela, že já už se na nic neptám a k ničemu se nevyjadřuju. Takové anketní otázky už dělat nebudu,“ svěřila se podle expres.cz herečka, kterou reakce uživatelů Facebooku opravdu šokovala.

Dana Morávková a další herci pomáhají s Andělem na drátě

Video se připravuje ...

„Nadávali mi, kdo mě platí a co mám jít dělat s jakým politikem. Bylo to tak zlé. Nečekala jsem, že lidé umí být tak zlí, když jsou nešťastní. Chápu to, nikdo to teď nemáme jednoduché. Ale některé ty odpovědi byly hodně husté…," rozepsala se herečka s tím, že ji musel nakonec uklidňovat manžel, který Danu ujišťoval, že jde převážně o falešné profily, proto z toho nemusí být smutná.„Já jsem to nechápala, protože jsem se jen zeptala, jestli by byli ochotni přijít do divadla, pokud by byla podmínka testování. Já třeba miluju operu, a kdyby přijela Anna Netrebko a měla bych jít na testy, abych viděla tuto fenomenální zpěvačku, podstoupila bych to. Ale každý jsme jiný. Některým lidem je jedno, že nepůjdou do kina, divadla. Stačí jim, jak žijí. Mně kultura nechybí jen jako herečce, ale i jako člověku. Těším se nejen na to, že sama budu moci hrát, ale půjdu se na někoho podívat,“ pověděla Morávková.

Dana Morávková jako seriálová mrcha Andrea: Nosila tanga a balila Révaie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mandalaj
29. 6. 2021 • 14:18

A ještě jeden jogurt pro jistotu

domino22
29. 6. 2021 • 11:41

jj, paní Morávková už nahrabala miliony za ordinaci a pořád má málo.... Paní Morávková, dejte si ještě jeden jogurt...!

defakto
28. 6. 2021 • 23:35

... Morávková je celá vypatlaná a ani si to neuvědomuje ! Dokonce se považuje za dobrou herečku ! , -D

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.