Osudem zkoušená Dáda: Po skandálu s Felixem další jobovka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Osudem zkoušená Dáda: Po skandálu s Felixem další jobovka!

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (archiv Blesku a archiv Dády Patrasové)

Jen co ze scény odešla největší konkurence Dády Patrasové (65), bývalá přítelkyně jejího manžela Lucie Gelemová, objevila se jiná, tentokrát pracovní. Srdce dětí si získala Karolína Neuvirthová Gudasová (28) s projekterm Karol a Kvído, který sklízí samé úspěchy.

Pohádkový svět Karol a Kvído se těší mimořádné oblibě, a hvězda Dády Patrasové, která bývávala hlavní dětskou ikonou, tak čím dál více slábne.  „Nemůžeme tomu s Kvídem uvěřit! Za necelý rok jste si nás tak oblíbili, že jsme od vás nasbírali pět milionů zhlédnutí na YouTube!“ pochlubila se autorka projektu na sociální síti, jak informoval web Expres.cz.

Karolína Gudasová: Převzala žezlo od Patrasové!

Video se připravuje ...

Ačkoli se může zdát, že nová krev je důvodem k nevraživosti mezi dětskými hrdinkami, opak je pravdou. Právě Dáda Patrasová se stala loni na podzim kmotrou nového CD Gudasové. „Přeju jí hodně štěstí a hlavně spokojených malých diváků,“ popřála mladší kolegyni Patrasová. „Rozhodně to ale není jednoduché, děti vám nic neodpustí, jsou to dost nároční diváci,“ dodala herečka, která se spolu se svou ››parťačkou‹‹, žížalou Julií, navždy vryla dětem do paměti.

Trávníček přiznal krizi! A Vágner překvapil Dádu špatným hrobem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
7. 6. 2021 • 16:25

Jobovka???? To si děláte srandu???? Vždyť už roky Patrasová pro děti nevystupuje a nic netočí neboť nad vším jejím učinkováním zvítězil démon alkohol

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.