Hvězdný hlas z Prostřeno! Václav Vydra: Přichází o úspory! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hvězdný hlas z Prostřeno! Václav Vydra: Přichází o úspory!

Jana Boušková a Václav Vydra
Jana Boušková a Václav Vydra (Profimedia.cz)

Kdyby neměl aspoň něco našetřeno, byl by pro něj poslední rok likvidační. Nejenže Václav Vydra (65) s manželkou Janou Bouškovou (67) v divadle nevydělali ani korunu, ale přišli i o velkou část příjmů ze statku v Malčanech.

Z bývalého prasečáku coby kamenem dohodil od Slapské přehrady se manželům podařilo během deseti let vybudovat turistické centrum s penzionem o pěti pokojích a čtrnácti lůžkách. Pravda, od státu na to v roce 2011 dostal pětimilionovou dotaci, vždyť koně měl u Vydry ustájené i tehdejší ministr zemědělství Petr Bendl (55) z ODS.

Provoz obrovského areálu s pětadvaceti koňmi ale spolyká velkou spoustu peněz, které se Vydrovi dařilo shánět i díky pronajímání pokojů. Za noc si účtuje přes tisíc korun za dvoulůžkový pokoj a za čtyřlůžkový dva tisíce. „Jeden z příjmů, který na statku máme, je ubytování a to jsem musel škrtnout taky. Nedalo se nic dělat, musel jsem to nahrazovat z úspor,” popsal Aha! herec, který nechová koně na prodej, ale nabízí jen jejich ustájení. Těch cizích tam mají momentálně 12.

Tajemství filmu Černí baroni: Václav Vydra skoro oslepil Ondřeje Vetchého

Video se připravuje ...

Podle dostupných informací nemá letos zatím ani nic roztočeno, v divadle se zatím minul jen na pár oprašovačkách. Manželka Jana na tom není o moc líp. Společně pak jejich hlasy provází pořad Prostřeno!. „Za svůj život jsem tohle nezažil, hraju od svých 18 ti let, takže 45 let a nejdelší výpadek jsem měl dva měsíce. Tenhle rok, to je nesmysl,” dodal nešťastně Vydra. „Čas jsem využil, neválel jsem se na gauči, ale půlka mého života mi scházela,“ dodal.

Divadelní oprašovačky

Letos zatím zkoušel jen do půlky ledna v Divadle na Vinohradech, pak nic a v dubnu začal oprašovat Revizora. Před lidmi by si měl konečně zahrát 9. července na Letní scéně Hudebního divadla Karlín v areálu PVA Expo Letňany, kde hraje malou roličku v muzikálu Rebelové.

Chamtivost a ješitnost! Václav Vydra prozradil, proč nevzniklo pokračování Černých baronů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
26. 5. 2021 • 15:33

Škoda že si to dotyčný umělec nepřečte, třeba by se chytil za nos!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.