Jágr pod palbou: Tak drsným otázkám ještě nečelil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágr pod palbou: Tak drsným otázkám ještě nečelil!

Jágr čelil drsným dotazům!
Jágr čelil drsným dotazům! (foto: YouTube)

Ty nejupřímnější otázky bez jakéhokoli ostychu umí klást jenom děti. Zvědavým a nekompromisním reportérům nyní čelila hokejová legenda Jaromír Jágr (49). A začalo se pěkně zostra!

Jaromír Jágr byl kdysi pověstný svým mullet sestřihem alias »dekou«. V devadesátých letech šlo krom jeho talentu o jedno z hlavních poznávacích znamení. Legendární sestřih zkrátil v roce 1999, a dnešní děti tak mohly tento účes nastudovat jen z fotografií. Projekt, který dětem umožnil klást otázky slavnému sportovci, vymyslelo Jágrovo Kladno ve spolupráci s partnerem hokejového klubu Kaufland. A děti se již na samém začátku rozhodly Jágra nešetřit!

„Proč jsi nosil vlasy jako holka a kdo ti je stříhá?“ zeptalo se jedno z dítek. Pobavený Jaromír Jágr pochopitelně odpověděl s nadhledem: „Podívej se na mě, myslíš si, že to někdo dělá? Už rok jsem nebyl u žádného kadeřníka,“ cituje hokejistu deník Blesk. Ačkoli Jaromír Jágr nemá vlastní potomky, s dětmi si během rozhovoru skvěle rozuměl a pro obě strany to byla zábavná zkušenost.

Část rozhovoru naleznete zde:

Další dotazy dětí:

Kdo je hokejová legenda pro tebe?

„Já jich mám několik, já jich mám víc. Samozřejmě největší legenda všech legend je Wayne Gretzky, protože ten má tolik rekordů, že v životě asi nikdy nebudou překonaný.“

Když jsi byl v Americe, byl jsi tlustý?

„Ne, nebyl. Ztloustl jsem až tady v Čechách, protože je tu jiné jídlo než v USA. Tady je hodně knedlíků, oplatek a čokolád.“

Čteš si večer pohádky?

„Nečtu, já už jsem moc starej na pohádky a ani jim moc nevěřím.“

Malý Tomáš (9) zpovídá osobnosti: Otázky má i pro Jágra či Bílou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.