Těhotná Veronika Kopřivová: Práce na prvním místě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Těhotná Veronika Kopřivová: Práce na prvním místě?!

Těhotná Jágrova bývalka Kopřivová: Kyne u šejků! Po čem se jí stýská?
Těhotná Jágrova bývalka Kopřivová: Kyne u šejků! Po čem se jí stýská? (Tonda Tran, instagram, archiv)

Jen pár týdnů dělí modelku a podnikatelku Veroniku Kopřivovou (30) od porodu. Než se ale naplno chopí mateřské role, chce se ještě intenzivně věnovat své práci. Vzhledem k pokročilému stádiu těhotenství to už přeci jen jde pomaleji…

V únoru tohoto roku se svým partnerem Martinem Dubovickým (29) oznámila radostnou novinu. Ačkoli má termín již za devět týdnů, pracovní tempo si stále udržuje. Požehnaný stav se ale na její energii podepisuje stále více.  „Už to začíná být náročnější, člověk je větší, pořád se zvětšuje a nafukuje, jakákoliv fyzická námaha je těžší. Mám klasické těhotenské příznaky, jako bolest zad a nespavost, ale jsme zdraví, což je nejdůležitější,“ svěřila se Veronika webu ŽivotvČesku.

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky

Video se připravuje ...

I když se termín porodu nezadržitelně blíží, s výbavou si zatím modelka hlavu neláme. „Ještě nejsme vůbec připravení, já jsem v tomhle takový »punkáč«, nepatřím mezi ty typy, co mají všechno včas zařízené. Ještě nic nemáme, nechávám tomu tak nějak průběh, přeci jen se pořád plně věnuji práci, abych nahnala co nejvíc věcí a mohla si pak užívat aspoň dva měsíce mateřství naplno a nemusela se práci věnovat. Určitě už ale vím, že začít musím, protože to může přijít kdykoliv," přiznala Kopřivová.

Jágrova těhotná ex Kopřivová a její partner Mirek: Prozradili vše o svém vztahu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xkalwk
2. 5. 2021 • 20:40

To dítě nenosí pod srdcem, ale v děloze

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.