Znechucené Petře Vojtkové došla trpělivost: Zalarmovala policii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Znechucené Petře Vojtkové (34) došla trpělivost: Zalarmovala policii!

Petra Vojtková je v šoku - musí se potýkat s úchyláky
Petra Vojtková je v šoku - musí se potýkat s úchyláky (Instagram)

Zašlo to až příliš daleko. Petra Vojtková podala trestní oznámení na policii poté, co ji někdo opakovaně kontaktoval s prosbou týkající se zasílání nahých fotek jejího syna.

Manželka herce Romana Vojtka (49) naneštěstí poznala i odvrácenou stranu sociálních sítí, kde člověk obvykle sdílí i fotky ze svého soukromí, aniž by počítal s nečekanými následky. K fotkám totiž nemají přístup pouze fanoušci, ale i prapodivní lidé, kteří se nezdráhají říct si o víc, než by bylo vhodné. Takové zprávy se nyní rozhodla Petra Vojtková zveřejnit.

„Koupím od tebe tanga a pošlu ti 300 eur. Jaké máš číslo účtu? Peníze ti pošlu na účet a pošlu ti potvrzení platby screenshotem,“ napsal Petře jistý Matěj, jak informoval web Expres.cz. Že může situace dojít do nevídaných extrémů, poznala Vojtková velice rychle.

Exmanželka poslala Vojtkovi drsný vzkaz! A Slováčková po roce léčby mluví o bolesti

Video se připravuje ...

Z anonymního účtu totiž obdržela prosbu, která by znepokojila každého rodiče. „Vyfotíš mi svého syna? Klidně ve vaně,“ zněla zpráva, kterou se Petra Vojtková rozhodla zveřejnit.

„Tohle už je úplný vrchol, odvrácená strana Instagramu. Dávejte si pozor, prosím. Nikdy nevíte, kdo vám vlastně píše, postuju to hlavně pro vás, abyste věděli, že i když zlo není vidět, existuje. Buďte opatrní, co a jak zveřejňujete, obzvlášť děti. Komu píšete nebo s kým si píšou ony. Podle mě naprosto jasného pedofila jsem nahlásila, těch třicet minut na policii mi za to stálo,“ vyjádřila se k situaci Vojtková.

Soukalová vs. Koukal: Majetek řeší kriminálka! A Dominiku přistihli s jiným mužem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.