Noční můra rodičů! OPILÝ UČITEL VZAL DĚTI NA STRIPTÝZ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Noční můra rodičů! OPILÝ UČITEL VZAL DĚTI NA STRIPTÝZ

Glenn učil informatiku.
Glenn učil informatiku. (Foto Linkedln, SCOM)

Tak tohle je snem každého puberťáka a noční můrou každého rodiče. Britský učitel Richard Glenn (55) se na školním výletě se svou třídou opil a pak ji vzal na striptýz!

Učitel informatiky Glenn dělal na soukromé škole v severní Anglii třídního žákům ve věku 16 až 18 let. Když jeho třída v červenci 2019 vyrazila na školní výlet na Kostariku, nikdo nejspíš netušil, co se semele. Pan učitel s žáky během výletu vesele popíjel a neodhadl míru. »Zlískal« se tak, že začal svým svěřencům vyhrožovat, že jim rozkope hlavy a zabije je. Vše završil tím, že děti vzal do strip clubu a po návratu na hotel se sám svlékl před kolegyní. Po návratu domů čekal Glenna pochopitelně vyhazov. Tím to ale neskončilo: celou věc převzala disciplinární komise, která mu nyní zakázala 3 roky učit. Podle ní nezamýšlel žákům ublížit, ale hrubě ohrozil jejich bezpečnost. „Ty děti byly v jeho péči, v cizí zemi a daleko od domova, spoléhaly se na jeho vedení,“ uvedla komise.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.