Lambora a Bezděková: Rychlý konec velké lásky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lambora a Bezděková: Rychlý konec velké lásky?

Bezděková je do Lambory zamilovaná a žárlí.
Bezděková je do Lambory zamilovaná a žárlí. (Instagram)

Svůj vztah chtěli tutlat, leč se nepodařilo. Poté, co je v ulicích Prahy nachytali paparazzi, šli oba s pravdou ven. Misska Andrea Bezděková (27) ovšem přiznala i to, že ne všechno, co se kolem Marka Lambory (25) děje, snáší s nadhledem.

Modelka se totiž netají tím, že je žárlivá. Jenže Marek Lambora se profesně musí stýkat i s ženami. Ve Slunečné tvoří milostnou dvojici s Evou Burešovou (27) a tak se nedá zabránit tomu, že se před kamerou ani nedotknou. Jenže to Andree po chuti není. „Pracuji s tím, beru to tak, že je to práce, že je to v pořádku. Ale byla jsem i v divadle… A ty líbací scény… Přece jenom je to líbačka. Nelíbáš se jen tak na ulici,“ odkryla svoje obavy podle časopisu Rytmus života v pořadu Showtime na Primě.

Misska Bezděková: Andreo, kdo je tvůj kluk? Lambora nebo Mirai?

Video se připravuje ...

A to jsou ještě ve hře Markovy fanynky, které by udělaly cokoliv, aby se dostaly do jeho blízkosti. Mimochodem i Bezděková se do své lásky zamilovala přes televizní obrazovku. „Já jsem Marka poprvé viděla v Ohnivým kuřeti. Říkala jsem si, co je to za sympaťáka. A o rok později…“ naznačila, že pokračování si už každý může domyslet sám. Teď jen, aby svoji žárlivost nedávala příliš okatě najevo. Protože podobné výstupy nikoho nebaví!

Slunečná a pár facek: Kdo si vjede do vlasů v populárním seriálu?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.