Sexy Holišová jako J.Lo: Chyběl jí zadek za 7 miliard! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Sexy Holišová jako J.Lo: Chyběl jí zadek za 7 miliard!

Hanka, jako sexy JLo. Vrtění zadkem zvládá Holišová na jedničku. Diváci se na vystoupení v Hančině podání mají na co těšit.
Hanka, jako sexy JLo. Vrtění zadkem zvládá Holišová na jedničku. Diváci se na vystoupení v Hančině podání mají na co těšit. (Foto TV Nova)

Nejen dokonalou postavou vyrazí Hana Holišová (40) v nedělní epizodě Tváře všem přítomným, dech, ale pořádně zavrtí i zadečkem. Promění se v nestárnoucí Jennifer Lopez (51), která je svým pozadím proslulá a dokonce ho má i pojištění na 7 miliard korun!

Světoznámá zpěvačka je známá svými velmi žhavými vystoupeními, provokující choreografií a především svým sexy latinskoamerickým pozadím. To pro talentovanou herečku není žádný problém, i když do rozměrů Lopez má hodně daleko. Na pódiu to s hitem Booty rozjede na plné pecky a diváci se při »twerkování« dočkají i pohledu na její sice malé, ale dokonalé pozadí. „Už se těším, to zase bude luxusní. To bude skvělé vystoupení,“ reagovali fanoušci krásné brunetky, která se stala absolutní vítězkou Tváře v roce 2016.

Jak se Hance tanec vydařil, se můžete podívat už zítra od 20.20 hod. na TV Nova.

Partner Hany Holišové, zpěvák Tomáš Smička: Po čem spolu touží?

Video se připravuje ...

Hana Holišová: Když to jde, utíkám za tatínkem do Beskyd

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.