Hvězda Tváře Albert Černý: Rozpadá se mu kapela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Hvězda Tváře Albert Černý: Rozpadá se mu kapela!

Kapelu Alberta Černého opouští bubeník.
Kapelu Alberta Černého opouští bubeník. (archiv Blesku)

Má plnou hlavu starostí s vystupováním ve Tváři, a do toho se mu rozpadá kapela! Zpěvák Albert Černý (32) oznámil, že skupinu Lake Malawi, s níž reprezentoval ČR na zatím poslední Eurovizi, opouští jeden z jejích tří členů.

Vystupovali spolu pro 180 milionů lidí a v mezinárodní konkurenci obsadili 11. místo. To už je ale minulost. „Náš bubeník Antonín Hrabal měl teď přes lockdown čas na přemýšlení a došel k tomu, že už nechce hrát na bicí. Chce se věnovat jiným věcem a od hudby si dává pauzu,“ prozradil deníku Aha! Albert.

„Je nám to s Jeronýmem líto, protože s Tondou byla v dodávce vždycky sranda a na pódiu taky. Na druhou stranu to ale chápeme a přejeme mu hodně štěstí a inspirace,“ dodal Černý.

Semifinalista Tváře Albert Černý: V zákulisí soutěže to byly nervy!

Video se připravuje ...

Jedou dál ve dvou

Naštěstí kapela úplně nekončí. Albert s baskytaristou a klávesákem Jeronýmem Šubrtem si budou zvát hosty. „Lake Malawi jsme tím pádem my dva, i když na koncertě nás bude víc. V pátek vychází singl Shaka Zulu a postupně budou vycházet i další skladby. Díky, že vás máme a že vás baví naše muzika,“ vzkázal Albert fanouškům.

Albert Černý o Nové lásce! Měla být jiného zpěváka, ale nechal si ji pro sebe!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.