VYBÍRAVÁ dcera Kubelkové: Chlapy může přehazovat vidlemi, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

VYBÍRAVÁ dcera Kubelkové: Chlapy může přehazovat vidlemi, ale...

Natálie a její slušivé mikádo
Natálie a její slušivé mikádo (Instagram)

Od té doby, kdy vyvěsila na svůj Instagram hodně žhavé fotky, rozhodně nemá o nápadníky nouzi. Na šestnáctiletou Natálii Jiráskovou, dceru moderátorky a bývalé missky Ivy Kubelkové (43), si ale přesto příliš netroufají. Nasadila jim laťku hodně vysoko?

Podle webu Expres.cz  se půvabná Natálie netají tím, že je vybíravá. Když jí jeden z fanoušků napsal na sociální síť: „Na tebe musí být úplná fronta,“ odpověděla poměrně překvapivě. „Vůbec nejde o to, jak dlouhá ta fronta je, ale spíše kdo v té frontě je. Když je vztah, jsou tam dva lidé a ta přitažlivost a chemie musí být vzájemná. Vůbec nejde o to, kolik lidí by mělo zájem, jde o to, abych ten zájem měla i já, a to se právě moc často nestává,“ svěřila se dcera Kubelkové.

Modelka Natálie Jirásková: Maminka Iva Kubelková je pro ni největším vzorem!

Video se připravuje ...

Přes tohle nejede vlak

Dále dodala, kdo se u ní s největší pravděpodobností nechytne. „Když je kluk menší než já, automaticky v něm osobně nevidím žádnou atraktivitu. To je přesně to, co je pro tu jiskru potřeba,“ píše dcera Ivy Kubelkové na Instagramu a následně to ještě rozvádí obšírněji.

„Výška rozhodně není to hlavní, je spousta jiných věcí, kterým je potřeba dávat přednost. Když je kluk vysoký a je to d*bil, je mi úplně jedno, že je vysoký. Zhnusí se mi tak jako tak. Osobně bych ale nedokázala být s menším klukem, než jsem já,“ dodala ke svým preferencím.

Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
3. 4. 2021 • 09:13

Myslím,že s ní roste rozmazlený fracek,který se utápí ve vlastní důležitosti...

hillaarkaa
2. 4. 2021 • 11:54

Mno nic moc,troufám si říct,že matka hezčí než dcera...Máti jí spíše umetává cestičku,to je celé

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.