Ze Zdeňka Godly se rodí velká hvězda: Tleskal mu celý Chánov | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ze Zdeňka Godly z Mostu! se rodí velká hvězda: Tleskal mu celý Chánov

Hvězda Zdeňka Godly stále stoupá!
Hvězda Zdeňka Godly stále stoupá! (Instagram, archiv)

Z popeláře ze seriálu Most! se stává hvězda první velikosti. Přestože Zdeněk Godla (45) v Ordinaci v růžové zahradě končí, další nabídky se jen hrnou. A to nejen od filmu. Godla si dokonce zatančí ve StarDance, kde by měl být ve velmi dobré společnosti. Do taneční soutěže lanaří i slavného prince z Popelky Pavla Trávníčka (70). O tom se dočtete v dnešním Aha! TV magazínu.

StarDance Godla považuje jako velkou výzvu. „Tančit moc neumím, než to ale propukne, budu do Prahy tak dvakrát týdně dojíždět na hodiny tance,“ řekl Aha! rozhodně Zdeněk, který nechce nechat nic náhodě. A protože ví, že Romové mají tanec a zpěv v krvi, chce to všem natřít.

Gratulace k vnoučeti

Ale taneční soutěž není jediná jeho šance, jak se ještě víc prosadit. Zdeněk dostal od scenáristy a režiséra Tomáše Magnuska 36) hlavní roli ve filmu Bastardi 4 Reparát. A Aha! bylo u toho, když se filmovalo v Chanově a natáčely se ty nejdivočejší scény z celého filmu. A Godlu nevítali jenom na place, vítal ho celý Chanov. Točilo se totiž den poté, co Zdeněk na sociálních sítích uveřejnil zprávu, že se mu narodil vnuk Zdeněk Godla čtvrtý. „Je to dojemné. Všichni mu chtějí gratulovat. Přejou mu vnoučata, ale i úspěch, jsou na něho velmi pyšní,“ komentoval Magnusek, který ovšem Godlovi nedovolil žádné radovánky.

Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství?

Video se připravuje ...

Pere se

„Máme tu náročné scény,“ vysvětlil režisér a my jsme to za chvíli uviděli na vlastní oči. V rámci děje filmu Godla musel běhat, skákat, prát se. Ale jako by ho právě narozené třetí vnouče nabilo energií. Všechno mu šlo na první dobrou. Rodinu staví totiž Zdeněk nadevše. „Miluju je moc, žiju pro svá vnoučátka,“ netají také. Chanov a Godlovi krajané vzdali prostě Zdeňkovi hold. „A měli proč. Vážně je dobrý. Byl to výborný tah ho obsadit do filmu,“ říká Magnusek, který v Bastardech 4 hraje po jeho boku. „Jsme v něčem strašně stejní. Kolikrát si myslím, že on je já a já jsem on.“

Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla a Lenka Termerová poprvé v Ordinaci v růžové zahradě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.