Chantal šla s pravdou ven: Totálně ji okouzlil mladý muž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chantal šla s pravdou ven: Totálně ji okouzlil mladý muž!

Chantal Poullain
Chantal Poullain (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, ara)

Chantal Poullain (64) na sebe vyzradila, že je zcela okouzlena jedním mladým mužem. Kdo si získal její srdce? A co by na to asi řekl Bolek Polívka?

Po Bolkovi je mužem jejího života jednoznačně společný syn Vladimír, ze kterého se stal úspěšný herec. Vladimírem je herečka, známá svým akcentem a elegancí, prý doslova okouzlena. Je si vědoma toho, že je její potomek opravdový fešák a užívá si to. Je však toho názoru, že krása není vše.

„Také mě okouzlil, miluju ho. Je to krásnej chlap… Důležité ale je, jaký je to člověk. Jaký má respekt k lidem a k životu. Být hezký chlap je jedna věc, ale jsou důležitější věci. Citlivost například,“ pověděla Chantal.

Chantal otevřeně o eutanazii sestry. A Hrušínský ostře proti Heřmánkovi

Video se připravuje ...

„Mluvíme spolu o všem, o životě. Vnímám, jestli má problém. Vidím mu to na očích. Ale čekám, kdy to přijde říct sám. Jsem maminka, ale i nejlepší kamarádka,“ dodala o vztahu s jejím synem herečka.

Přítelkyně mu schvaluje?

„Musíme respektovat život dětí. Co si myslím já, není důležité. Když má problém, diskutujeme, ale respektuju život Vladimíra. Nemluvím mu do vztahů, mlčím. Není to moje věc. Snažím se nezasahovat, rodiče se do toho nemají plést,“ prozradila super.cz bývalá žena Bolka Polívky.

Chantal Poullain a tajná operace. Sama o ni prosila! A Krampol na Vánoce poprvé bez Hanky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.