Lady Gaga v novém filmu: Takovou mrchu jste neviděli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lady Gaga v novém filmu: Takovou mrchu jste neviděli

Adam Driver a Lady Gaga v očekávaném snímku House of Gucci
Adam Driver a Lady Gaga v očekávaném snímku House of Gucci (Profimedia.cz)

Zahraje si jednu z nejproradnějších žen moderní historie, drsnou, chamtivou a všeho schopnou. Zpěvačka Lady Gaga (35) ztvární ve filmu House of Gucci »černou vdovu« Patrizii Reggianiovou (72), ženskou, která nechala zavraždit svého exmanžela Maurizia Gucciho (†46). 

Gucci, prestižní módní značka, která právě slaví 100 let od založení. Všichni ji znají, ale málokdo má ponětí o temném osudu slavného italského rodu. A neméně slavný režisér Ridley Scott (83) nyní točí film, který nás nechá nahlédnout nejen do zákulisí módního průmyslu, také odhalí intriky a nakonec i rodinnou tragédii.

Zradil, musí zemřít aneb Opravdová story...

Příběh manželů Patrizie Reggianiové a Maurizia Gucciho se odehrává ve Florencii v 70. a 80. letech. Manželé jsou mladí, šťastní a bohatí, nic jim nechybí a jediné, za co utrácejí je oblečení, doplňky, boty a zase oblečení. Mají dvě zdravé dcery, ale není to dost k udržení zdravého vztahu, a tak Maurizio svou manželku po 12 letech opouští. V roce 1985 odjede na služební cestu, ale už se nikdy nevrátí a po jeho boku se objevuje jiná žena. Patrizia se s tím neumí smířit, rozvod se táhne několikátým rokem a strach o bohatství sílí. V roce 1991 se rozvedli, apanáž půl milionu dolarů ročně jí zjevně nestačí, nádor na mozku, který jí v roce 1992 vyoperovali, mohl znamenat změny v chování a hlavně příčetnosti.

Snímek Zrodila se hvězda s Lady Gaga a Bradley Cooperem v hlavních rolích vstupuje do českých kin 4. 10. 2018. • VIDEO

Video se připravuje ...

Patrizia utrácí v roce 1995 skoro 7 milionů a najímá profesionálního vraha. Rychlou střelbou 27. března toho roku příběh bohatého šestačtyřicetiletého Maurizia končí. Toho dne nedorazil do práce, byl zastřelen přímo na schodech před kanceláří. „Radši budu plakat v Rolls-Royce než se smát na kole,“ říkala tehdy Patrizia. Do deníku si v den smrti zapisuje jedno jediné slovo: »Ráj«. Po obvinění tvrdí, že ráj byl nápad na pojmenování nového sídla, ale asi netuší, že sídlem bude vězení. Je odsouzena k 29 letům trestu a jediné, co má, je její fretka Bambi, se kterou si pobyt v žaláři odpykává. Jednou se pokusila o sebevraždu, věšela se, ale zachránili ji.

Nakonec je po 18 letech propuštěna a jako první vyráží, jak jinak než nakupovat. Nyní je Patrizia na svobodě a rod Gucciových jí vyplácí odškodné za odsouzení (1 milion dolarů ročně), ke kterému nikdy nebyl shromážděn dostatek důkazů. „Nejsem spokojena s tím, že mě má hrát zrovna Lady Gaga,“ řekla nedávno Patrizia. „Ani se se mnou nesetkala, aby se poradila, čekala bych více profesionality,“ ucedila jen. Možná i proto, že z filmu nedostane ani cent a peníze jsou pro ni velmi důležité. O co tehdy šlo? Zjevně jen o satisfakci, pomsta je ve vyšší italské společnosti legitimní pojem. 

Lady Gaga na inauguraci prezidenta Joea Bidena

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.