Jiří Krampol děsí: Hrozivá slova o smrti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jiří Krampol děsí: Hrozivá slova o smrti

Jiří Krampol
Jiří Krampol  (Miloš Schmiedberger)

Herec, dabér a komik patří mezi ty, kteří se dočkali očkování proti nemoci covid-19 jako jedni z prvních. Jiří Krampol (82) se řadí mezi věkově nejohroženější. Vakcína ho sice následně dostala na nemocniční lůžko, přesto je za očkování rád.

Kvůli reakci na očkování musel být převezený do pražské nemocnice Na Františku. „Byl to momentální stav. Vzali mě do nemocnice, dali mi nějaké minerály a za dva dny jsem se už cítil dobře a pustili mě domů. Už jsem v pohodě, dokonce jsem natočil tři televize. Bylo mi zle akorát tu noc a druhý den, pak už se to zlepšilo," řekl Jiří Krampol pro ŽivotvČesku.cz s dovětkem, že očkování obecně nesnáší vůbec dobře.

Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby

Video se připravuje ...

„Před lety mě očkovali, když jsme točili televizní pořad Oáza. Mělo se točit v Africe, kvůli tomu jsem dostal asi osm nebo deset injekcí proti malárii, tyfu a tak dále. Nesnáším to, ale doktor mi řekl, že mám malé průdušky, a proto se musím nechat očkovat. Kdybych koronavirus dostal, mohl bych být taky po smrti. Z toho důvodu jsem ho poslechl a nechal se naočkovat. Nechápu, proč vakcínu někdo nechce, když mu to pomůže," dodal herec pro uvedený web.

Krampolovi před smrtí Hanky: Doufali ve šťastný konec!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
9. 3. 2021 • 07:08

...ten sitcom Krampol famili nikdy nezkončí ! Ten je schopen prodat bulváru i stěry stolice !!!

hanecek
9. 3. 2021 • 01:55

Proč zde pan Krampol, alespoň jednou, neoznámí, jakou měl ráno stolici? Lidé na to nedočkavě čekají!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.