Eva Decastelo (42) si mákla! Postava hodna dvacítky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Eva Decastelo (42) si mákla! Figura hodna dvacítky

Eva Decastelo
Eva Decastelo (Archiv)

Přestože už moderátorka a herečka Eva Decastelo patří již dva roky mezi čtyřicátnice, vypadá nejlépe za celou svoji kariéru. Nedávno se dokonce pochlubila, že zhubla 8 kilo!

Dokonalé tělo moderátorka vystavila před fotoaparátem Martinem Šebestou. „Mám dole 8 kilo. Jsem na váze, na které jsem byla před dvanácti lety. Jsem úplně spokojená. Jediné, co bych potřebovala, je zpevnit," prozradila Super.cz Decastelo.

Moderátorka k hubnutí využila i cvičící stroje, které dříve sloužily poněkud jiným účelům. Mnohé ženy se s ní proto mohou ztotožnit. „Ještě v dubnu to byly sušáky na oblečení, teď už na tom začínám cvičit, všude je zavřeno a nevidím světlo na konci tunelu," přiznala smutně moderátorka.

Rozhovor s Evou Decastelo:

Video se připravuje ...

Decastelo koncem minulého roku propadla trendu otužování, díky němuž se zase efektivně zbavuje celulitidy. „Šok pro tělo ze studené vody rozhodně prospívá v tom, že celulitida mizí," vysvětlila moderátorka. Krom toho ještě nasadila krabičkovou dietu a je vidět, že je se svými hubnoucími metodami spokojená.

Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.