Antalová v kostýmku z Četnických humoresek: Nové díly? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Antalová v kostýmku z Četnických humoresek: Nové díly?

Alena Antalová (48), hvězda televizního seriálu Četnické humoresky, se po 25 letech opět oblékla do kostýmu květinářky Ludmily Horké – Arazímové!
Alena Antalová (48), hvězda televizního seriálu Četnické humoresky, se po 25 letech opět oblékla do kostýmu květinářky Ludmily Horké – Arazímové! (Blesk:Pro Blesk: Jiří Salik Sláma)

Jako by se vrátila v čase o 20 let zpátky! Hvězda televizního seriálu Četnické humoresky Alena Antalová (48) se opět oblékla do kostýmu květinářky Ludmily Horké–Arazímové, manželky vrchního strážmistra Karla Arazíma v podání Tomáše Topfera!

A zelený kostýmek jí i po letech padl jako ulitý a podtrhl její ženskost! Objevila se snad v záři reflektorů opřená o luxusní červené BMW 328 Roadster z roku 1938 proto, aby padla první klapka další série oblíbeného prvorepublikového seriálu? Podle zjištění Aha! nikoliv. Vypasovaný kostýmek s vínovým baretem si oblékla kvůli focení plakátu na červnový 20. sraz historických vozidel a motorek v zámeckém parku ve Slavkově u Brna. „Spojení atmosféry První republiky a dámy jako je paní Antalová je pro festival s tak dlouhou tradicí naprosto dokonalé,“ vzkázala ředitelka Veteranfestu Slavkov Eva Oubělická.

Role za odměnu

Herečce se i tak během focení vrátily vzpomíky na oblíbený seriál Četnické humoresky. „Byla nejkrásnější nabídka, kterou jsem dosud dostala. Taková role by se asi každému hrála dobře. Pro mě to zatím byla nejprofesionálnější práce, kterou jsem dělala. Také mě potěšilo, že jsem kvůli této roli nemusela podstupovat žádný konkurs. Režisér Moskalyk si mě pro tuto roli vybral, ani jsme se neznali osobně. Zřejmě jsem ji dostala za odměnu,“ zavzpomínala Antalová na roli květinářky Ludimy, se kterou měla mnohé společné.

Herečka Alena Antalová udivila svým půvabem! Zraje líp než víno

Video se připravuje ...

Květinářka

„Kdybych nebyla herečkou, prodávala bych květiny,“ prozradila. „Když je mi hodně smutno, tak zajdu do květinářství, kde hned načerpám energii a sílu. Sympatické mi bylo i období první republiky. Ženské tu byly skutečnými ženskými, bez rukaviček, kloboučku a kabelky nevyšly na ulici, ať šlo o střední nebo vyšší vrstvu. Dávaly si před muži záležet na svém vzhledu, chodily upravené,“ pochvalovala si.

3 řady, 39 dílů

Seriál Četnické humoresky zavedl diváky do období první republiky, mezi příslušníky brněnské četnické pátrací stanice, předchůdkyní dnešní kriminální služby. Tu v průběhu převzal vrchní strážmistr Karel Arazím (T. Töpfer), jemuž skvěle sekundoval Ivan Trojan coby Karel Jarý. Během tří řad vyřešili v 39 dílech řadu větších či menším případů.

BMW 328 Roadster

Německo 1938 (1936 – 1940)

Dvoudveřový dvoumístný kabriolet s motorem vpředu a pohonem zadních kol měl maximální rychlost 150 km/h, zrychlení na stovku za 10,4 s. Sportovní vůz model BMW 328 s kapotou přepásanou dvěma koženými řemeny se stal legendou, zažil řadu úspěchů v nejrůznějších závodech, posledním bylo celkové vítězství v Mille Miglia 1940 s Huschke von Hansteinem za volantem. Vozů se vyrobilo 464.

Matka kvočna Antalová: K dětem chůvy nepouštím, žárlím na ně!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.