Herečka Jana Bernášková (39): Herectví vyměnila za psaní románů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Bernášková z Vyprávěj: Herectví vyměnila za psaní románů!

Jana Bernášková sklízí se svou knihou úspěch.
Jana Bernášková sklízí se svou knihou úspěch. (foto: Instagram)

Na samém počátku pandemie se herečka Jana Bernášková ocitla v situaci, kdy se kvůli vládním opatřením strachovala o své příjmy. S nepříjemnou situací se však sžila tak dobře, že je momentálně nejen finančně zabezpečená, ale dokonce v sobě našla i skrytý potenciál.

Jako jedna z mála našla v nelehké době novou zálibu, ze které se stal i slušný zdroj peněz. Díky pandemii v sobě probudila talent v podobě psaní knih a nová kariéra spisovatelky ji naplňuje i dostatečně zaměstnává. Její debutový román s názvem „Jak přežít muže“ měl na trhu nevídaný úspěch a prodalo se ho již přes deset tisíc kusů, což je na české poměry slušné číslo.

Psaní Bernáškovou tak pohltilo, že již pracuje na další knize. „Píšu volné pokračování Jak přežít svého muže. Název zatím nevím. Děkuji vám moc, že stále kupujete knížku, píšete mi krásné zprávy a podnítili jste mě k tomu pokračovat,“ přiznala herečka spokojeně.

Janeček se rozešel s Mátlovou, začala randit se Soukupem! Z Mottlové je prodavačka. A zranění Bernáškové!

Video se připravuje ...

Největšími fanoušky jejího díla jsou pochopitelně ženy, které si knihu nesmírně pochvalují. I když má herečka z pozitivní kritiky radost, přeci jen cítí zodpovědnost své čtenářky uspokojit. „Je to radost, i když se bojím, abych naplnila vaše očekávání, holky. Děkuji vám a podporujte se navzájem,“ cituje herečku web Expres.cz.

Dcera Gotta hvězdou Instagramu, díky jedné fotce! A Kuklová varuje. Testy na rakovinu selhaly

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.