Z herce dělníkem: Hvězda Vyprávěj Nosek našla za herectví náhradu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Z herce dělníkem! Hvězda Vyprávěj našla za herectví náhradu

Herec Jaromír Nosek
Herec Jaromír Nosek (Foto: archiv J. Noska, archiv, Profi media.cz, Bontonfi lm)

Do povědomí diváků se dostal díky filmovému muzikálu Rebelové, komedii Účastníci zájezdu či retro seriálu Vyprávěj. Nyní herec Jaromír Nosek (42) natáčí nový film s názvem Když prší slzy, mezitím však sehnal i zcela jiný kšeft. Jak jinak než kvůli koronaviru.

 "Mám pocit, jako bych netočil už patnáct let a stejně dlouhou dobu ani nehrál," prozradil herec webu Super.cz. Jaromír byl totiž schopný hrát v divadlech více než dvacet představení do měsíce! Jelikož jsou divadla pro diváky momentálně zavřena, herec se musel zařídit jinak.

"Zrovna teď mě čeká to, že pojedu dělat lavičky na parkoviště u devíti křížů. Hrát už jsem skoro zapomněl. Když začala první vlna, odehrál jsem asi pět představení. V září, když se otevřela divadla, vypadalo to, že jich do konce roku odehraju asi sto dvacet, ale místo toho jich bylo deset nebo patnáct a zase se to zavřelo," postěžoval si Nosek.

Jaromír Nosek: Ženit se nechystám, už sem to jednou zažil

Video se připravuje ...

Herec se tedy nebojí tvrdé dřiny a nemá problém se stavebními pracemi či bouráním. Vždy, když se něco najde, snaží se práci dohodit i ostatním kolegům, kteří jsou momentálně bez hlavního příjmu. O stálou práci se však pochopitelně nejedná. "Spíš o melouchy, které mi kamarádi dohodí. Já pak vždycky posbírám nějaké jiné herce a barmany bez práce a jdeme na to. Už abych si založil nějakou agenturu," dodal herec.

Nový český film Můj příběh: Jaromír Nosek v ženské partičce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
27. 12. 2020 • 22:42

Mnohí ešte nepochopili,že doba sa zmenila,a mení, a že už nikdy nebude tak ako bolo. Nosek je rozumný chalan. Vie,že keď netečie,nech aspoň kvapka, a že keď to momentálne nejde tak,tak to musí ísť zatial onak.Ten sa v živote nestratí. Život je predsa o tom,ako dokážeš zdolávať klacky,ktoré ti hádže pod nohy.

Uživatel_5496383
27. 12. 2020 • 16:57

Míra Nosek se mi líbí jak herec, tak že se umí postavit ke každé práci a neskuhrá, že nemá co jíst. Jako např.Dejdar a spol.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.