Christová o vztahu s těhotnou dcerou: Vyostřené výměny názorů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Christová o vztahu s těhotnou dcerou: Vyostřené výměny názorů

První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc
První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc (instagram)

První československá Miss Ivana Christová (50) momentálně prožívá šťastné období. Daří se jí jako podnikatelce a zanedlouho se poprvé stane babičkou.

Kariéru modelky pověsila na hřebík, přesto se nejen o svůj vzhled nepřestala zajímat. Ale ze zcela jiné perspektivy. Bývalá modelka se nyní snaží pomáhat ženám, aby se cítily krásně. Samotná Christová několikrát kolísala na váze a pokoušela se všemožně zhubnout, ale až nyní přijala své tělo se vším všudy a snaží se, aby se i ostatní ženy smířily s tím svým.

Pozitivní změna přístupu jí evidentně prospěla, a Christová tak aktuálně vypadá snad ještě lépe, než když byla korunovaná královnou krásy. Jejím dalším důvodem k radosti je i první vnoučátko, které co nevidět přijde na svět.  Dcera Daniela (26) těhotenství oznámila po oslavě maminčiných padesátin.

Missky Ivana Christová a Tťána Gregor Brzobohatá se vyjadřují ke kauze #metoo, soutěži Miss a zákazu promenády v plavkách

Video se připravuje ...

S maminkou Ivanou mají podle webu Pulska.sk skvělý vztah. „Obě jsme temperamentní a vždy si řekneme svůj názor. I když se něco vyostří, za půl hodiny je vše v pořádku. Máme krásný vztah jednak jako kolegyně, jednak jako máma s dcerou,“ sdělila zmíněnému webu nastávající maminka. Momentálně se s Ivanou již nemohou dočkat, až se rodina rozroste o dalšího člena.

První československá Miss Ivana Christová vzpomíná na začátky modelingové kariéry

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.