Anatomie života: Tajemství nového seriálu na Nově | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Anatomie života: Tajemství nového seriálu na Nově

Seriál TV Nova Anatomie života
Seriál TV Nova Anatomie života  (TV Nova)

Dlouho utajovaný seriál TV Nova, který má ambice postavit se úspěšné Slunečné, se konečně dočká premiéry. Už v úterý ožije na televizních obrazovkách nejen čtveřice hlavních hrdinek. Opět se podíváme do lékařského prostředí, tentokrát ale jinak – velkou roli budou hrát emoce. Prozatím ve dvaceti dílech…

Barbora Černá (25)

  • Nejmladší z celé čtveřice. Svobodná matka malého syna, která si přísně střeží soukromí. Má tajemství z minulosti a bojí se jeho prozrazení. Ema Zárubová je bojovná a na první pohled nepřístupná, hned v prvním díle ale prozradí, jakou cestou se dřív ubírala.
  • Diváci vás ještě příliš neznají, jaká je Bára Černá?

„Jsem impulzivní dobrodruh, co má rád výzvy. Mám pocit, že jdu v životě často z extrému do extrému – buď jsem introvert, který by dokázal několik měsíců strávit s nosem zabořeným do knih, nebo člověk, co cestuje po guatemalské džungli bez očkování na malárii a hledá dobrodružství v mayských pyramidách. Přestože se u mě tyhle cykly pravidelně opakují, obecně jsem spíš introvert, který se světu snaží neustále otvírat. Věci obvykle spíš dost hrotím, jsem pravej opak flegmatika.“

Fanoušci budou překvapení i šťastní - Čestmír Mázl opouští vězení!

Video se připravuje ...

Víte, že…

…Barbora má dvojče, sestru Lucii, která se také věnuje herectví? …první zahraniční reklamu natočila se sestrou už ve dvanácti letech a hrál v ní i Brad Pitt?

Jitka Schneiderová (47)

Zkušená a rázná vrchní sestra, která má ve svém týmu přirozený respekt. Helena Javorská má ale smutný životní příběh – její manžel už je dva roky v kómatu, a zda se z něj někdy probere, je ve hvězdách. Pro Jitku jde zároveň o první roli z nemocničního prostředí.

  • Jak jste se na roli vrchní sestry připravovala?

„Měli jsme několik hodin kurzů s báječnou záchranářkou Zuzkou, která tu po celou dobu dělá i odborný dozor. Ona je naše pátá sestřička, která sice nehraje, ale je velmi důležitou součástí týmu. Než jsem ji poznala, měla jsem obrovský respekt ke všem zdravotníkům. Ale od té doby, co znám ji a slyším velmi detailně, co zažívá v rámci své profese, u jakých případů zasahuje, jak se dennodenně pere s covidovou situací, smekám ještě víc.“

Víte, že…

…Jitka Schneiderová Martina Preissová jsou rodačky ze Znojma? Ale až teď, po více než dvaceti letech hraní, se spolu potkaly před kamerou.

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! 
(24. 1. 2021)

Ester Geislerová: Já ležela na JIPce a rodina popíjela šampaňské

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.