Nejhorší období Martinové? Covid jí vzal pět příbuzných | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nejhorší období Martinové? Covid jí vzal pět příbuzných

Věra Martinová
Věra Martinová (foto ara)

Velmi krutě si pohrál osud s životem Věry Martinové (60), když ji během dvou měsíců koronavirus připravil o maminku, tatínka, tetu, sestřenici a bratrance. Všichni přitom byli před onemocněním covid-19 zdraví.

Příbuzní zpěvačky, kteří viru podlehli, byli sice už v rizikovém věku, ale žádné zdravotní problémy je netrápily. „Samozřejmě, že rodičům a tetě bylo přes osmdesát, ale podstatné je, že nebýt covidu, mohli tady všichni ještě být. Tatínek byl v naprosté formě, všechno měl zdravé a srdce, jako zvon,“ prozradila Aha! „Šel do nemocnice v Rychnově, jako naprosto zdravý člověk na banální operaci kýly a tam se nakazil covidem,“ dodala zpěvačka s tím, že se v rychnovské nemocnici ani neobtěžovali jim dát vědět o otcově nákaze a převozu do jiné nemocnice. „Naštěstí jsme měli možnost se s rodiči rozloučit, byť to bylo strašný, protože měli ten nejhorší průběh. Byla to mozková mlha a oni pak vůbec nic nevnímali,“ přiznala smutně a na svých sociálních sítích veřejně poděkovala všem z náchodské nemocnice, kteří se o její rodiče do poslední chvíle starali a tam je viděla naposledy...

Sobeckost a bezohlednost

Různé demonstrace, smyšlené teorie a především ignorace nošení roušek Věru zcela logicky rozčilují. „Riziko nákazy je obrovské a proto je potřeba, abychom se my všichni chovali zodpovědně. A snažili se dodržovat hygienická opatření,“ říká Věra, které se koronavirus naštěstí vyhýbá, ale je přesvědčená, že je to především díky roušce. „Takže mě konspirační teorie ohledně viru hrozně vytáčí, protože bezohlednost mladých ke starým lidem je strašná. Každý má v rodině starého člověka, kterého může nakazit. Kdo to neprožil, tomu se konspiruje a rebeluje, všechno je to o zkušenostech z okolí,“ dodává rozhořčeně. „Chápu, že se lidé bouří, taky mě tahle vláda nebaví, ale myslím si, že tohle není řešení se takhle chovat. Já nemůžu skoro rok pracovat, peníze mi také dochází. Mohla bych taky nadávat, ale, co se dá dělat? Musíme to vydržet,“ uzavřela pro Aha! Martinová.

Věra Martinová: Zářila na turnaji celebrit!

Video se připravuje ...

Výzva veřejnosti: Není to rýmička!

Zpěvačka se o bolest ze ztáty nejbližších rozhodla podělit se svými fanoušky na svém facebookovém profilu. „Jsem spíše uzavřený člověk, ale tohle jsem pokládala za svojí povinnost, už i z toho důvodu, že mě sestřičky prosily, ať se podělím o své zážitky, jak to vypadá i na covidových odděleních,“ řekla Aha! své důvody. „Když během dvou měsíců přijdete o oba rodiče a část rodiny z důvodu této nemoci, tak já nemůžu souhlasit s tím, že je to rýmička, to prostě neexistuje,“ dodala Martinová

Má strach

Přes všechna hygienická opatření se o sebe samozřejmě zpěvačka bojí. „Snažím se o sebe starat, chodíme na dlouhé procházky téměř denně, snažím se cvičit, jíst vitamíny, ale člověk neví. Před 5 lety jsme měla virový zápal plic a já se toho bojím, že bych to měla zažít znovu,“ sveřila se Aha!.

Královna country Věra Martinová po rozvodu: Promluvila o třetí svatbě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
19. 1. 2021 • 15:35

Ještě že nezapoměla říct,že ji vláda taky štve...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.