Alžběta II. rozdýchává zradu! »Podraz« od princezny Beatrice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Alžběta rozdýchává zradu! Neuvěříte, kdo ji »podrazil« tentokrát

Alžběta II. čelí další pohromě.
Alžběta II. čelí další pohromě. (Profimedia.cz)

Doposud se řadila mezi největší „slušňačky“ království a měla plnou důvěru panovnice. Jenže tu nedávno nebezpečně nalomila. Navzdory zákazu shromažďování ve vnitřních prostorách totiž uspořádala se svými přáteli večeři v drahé restauraci. A to hodně přestřelila!

Zakázaný večírek se podle Blesku.cz odehrál v půlce loňského prosince. Společně s manželem Edoardem Mapelli Mozzim (37) a několika přáteli vyrazila princezna z Yorku, jež v létě překvapila svět tajnou, a na její rodinné poměry velmi skromnou svatbou, za zábavou do luxusní čtvrti Mayfair, sousedící s Buckinghamským palácem.

V prvních dvou řadách televizní verze The Crown přesvědčivě ztvárnili královský pár

Video se připravuje ...

Zakotvit měli ve vyhlášené restauraci Isabel, kde propadli hromadně bujarému veselí, na němž se významně podepsal i alkohol. To vše uprostřed vrcholící druhé vlny koronavirové epidemie v Británii a striktního zákazu shromažďování se ve vnitřních prostorách, nejedná-li se tedy o členy jedné domácnosti.

Princezna se následně snažila svůj přešlap zlehčit otřepanou výmluvou, že se jednalo pouze o pracovní schůzku. To ale zcela odmítají očití svědkové, kteří je měli v inkriminované době „jako na talíři“. Pro královnu Alžbětu II. z toho vyplynula na každý pád jedna velká nepříjemnost. Špatně se pak vysvětluje Britům, jak moc důležité je dodržovat všechny restrikce. Oni jsou navíc za podobné prohřešky nemilosrdně pokutovaní!

Královský trapas: Trump Alžbětě II. zatarasil cestu, musela kolem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.