Clooney se nezdá: Je to už doba, co jsem naposled... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Clooney se nezdá: Je to už doba, co jsem naposled...

Amal a George Clooney
Amal a George Clooney (profimedia.cz)

Jestli ženám doposud připadalo, že již není možné si amerického herce George Clooneyho (59) zamilovat více, jsou na velkém omylu. Na prahu šedesátky vypadá fantasticky a je vidět, že se tak i cítí. Za vším stojí jeho manželka Amal Clooneyová (42).

Představitel drsných chlápků, co mají pro strach uděláno, ve skutečnosti není mužem malých gest, a tak když svou současnou manželku žádal o ruku, nedělalo mu problém klečet na koleni celých dvacet minut! Tedy skoro… O tomto romantickém a zároveň vtipném zážitku se herec rozpovídal v americkém pořadu pro televizi CBS. „Trvalo jí mi odpovědět. Klečel jsem na koleni 20 minut, až jsem si začal říkat, že si snad vyhodím kyčel,“ směje se Clooney.

Zásadní životní rozhodnutí Bartošky. A krizi neustáli. Mašlíková už nežije s manželem

Video se připravuje ...

Co se dětí týče, podle George spolu o nich zprvu vůbec nemluvili. Pak ale zašel se ženou na ultrazvuk, kde se dozvěděl velice překvapivou novinku. „Doktor nám oznámil, že bude mít chlapečka, což mě velice potěšilo. A pak se zmínil i o tom druhém, co je tam s ním. Jenomže já jsem počítal jen s jedním!“ s úsměvem vzpomíná na zjištění, že Amal čeká dvojčata. Nakonec však dodal, že je rád za dva potomky, kteří se navzájem mají.

George Clooney je sexy v každém věku

Video se připravuje ...

Nyní v období pandemie získal kromě filmových roli i jednu zcela novou. Stal se domácím kutilem na plný úvazek. „Je to už nějaká doba, co jsem naposledy řešil tolik prádla, vytíral nebo lakoval dveře,“ dodává s úsměvem herec.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.