Háma a Gondík na nože? Mluví se o konci dlouholetého přátelství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Háma a Gondík na nože? Mluví se o konci dlouholetého přátelství

Podivné kamarádství Aleše Hámy: Obral Gondíka o práci! Ani mu to neřekl
Podivné kamarádství Aleše Hámy: Obral Gondíka o práci! Ani mu to neřekl (Foto ČT, archiv)

Aleš Háma (47) a Dalibor Gondík (50) jsou dlouholetí přátelé. Přes dvacet let spolu vystupovali v kapele Hamleti, se kterou objížděli větší akce, kde zpívali světové hity. Tomu je však konec. Kapela již vystupovat nebude a navíc to vypadá, že Háma připravil Gondíka o kšeft!

K oběma událostem se vyjádřil moderátor, herec a muzikant Aleš Háma. Situaci okolo kapely nebere nikterak tragicky, naopak mluví o konci jedné a začátku druhé. „Hamleti se rozpadli po 25 letech, ale už mám kapelu novou. Ten rozchod mi přišel naprosto v pořádku, lidi v našem věku už chtějí jít kolikrát jinou, vlastní cestou, prostě to stačilo. Já a Jakub Wehrenberg jsme tak dali dohromady jednu partu, Dáda Gondík s Hardym dají dohromady zase asi jinou partičku,” citoval Hámu web Super.cz.

Ačkoli se na konci Hamletů domluvili, změna moderátorů v pořadu České televize mezi přáteli diskutovaná nebyla. Původně dokumentární seriál Karavanem po Slovensku uváděl Dalibor Gondík, avšak jeho pokračování Karavanem po Česku neuvádí. Televize totiž roli moderátora nabídla právě Hámovi. Ten již v České televizi moderuje vědomostní soutěž Kde domov můj. Co situaci mezi přáteli komplikuje, je fakt, že Gondíkovi změnu moderátora televize nesdělila.

Aleš Háma si střílí z Nely Boudové a její roušky mezi nohama! Fotka s ptákem pobavila kolegy

Video se připravuje ...

Může se tak zdát, že Háma Gondíkovi kšeft přebral. Česká televize ale Hámu sama oslovila. „Slíbili mi, že Daliborovi všechno vysvětlí, a tak to pak pro něj nebude žádné nepříjemné překvapení. To se ale bohužel nestalo a informace se k němu dostala z neoficiálních kanálů a pořádně ho to naštvalo,“ vysvětlil Háma. Podle Super. cz si tak dlouholetí přátelé museli situaci objasnit v rámci dlouhého telefonátu.

Nova je s vámi: Aleš Háma složil píseň sestřičkám

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.